Ny Country Manager hos Duells AS


Pressemelding, Duells AS: "Duells AS har nylig gått i gjennom en del organisatoriske endringer. Ronny Brunes (Country Manager), Martin Nygård (salgsrepresentant) og Per Arne Martinsen (salgsrepresentant) har valgt slutte på Duells og vil forlate firmaet i slutten av juli (Ronny og Martin). Per Arne har sin siste arbeidsdag i slutten av september. Vi ønsker å takke alle tre for en fantastisk innsats som har bidratt til vår vekst de siste årene. Fra og med 1. september vil Knut Jarle Gjerdsbakk ta over rollen som Country Manager for Duells AS. Øyvind Osa fortsetter i firmaet som vanlig, og i løpet av høsten vil vi ansette ytterligere en selger. Duells vil styrke sin satsing på det norske markedet i månedene som kommer – vi vil holde deg oppdatert fortløpende."

#Nyhet

Flere nettnyheter:

Annonseinnhold
120201203-mcavisa-dekksett.jpg
MC-Huset-webbanner_apr21.jpg
Team-MC---Web-banner-198x198pix-mar21.jp
NewMon_NOR_198x198 2.jpg
CBP-april-2021.jpg
198x198-Voge-web-banner-jan21.jpg
OnlineMC_NY_2021.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_Hayabusa.jp
Banner-mca-apr21.jpg
Speed-Banner-mca-feb21_724x66-pix.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg