Nydelig "yardbuilt" Bonneville 1976


Retro er i vinden, det samme er sykler som modifiseres etter eierens smak. På en amerikansk nettside fant vi denne skjønnheten: En 1976 Bonneville modifisert til å se ut som en US-versjon av 1972 årgangen. Problemet med eldre engelske sykler er at de har bremse på venstre og gir på høyre, noe som kan føre til skurrende nedgiringer når du egentlig ønsker å bremse. Trommelbremser er heller ikke noe særlig sammenlignet med dagens skiver, så tiden du bruker på å gire i stedet for bremse kunne vært bedre anvendt. Men hvis du synes de gamle er vakre, men likevel ønsker å ha gir og bremse på riktig side, finnes det råd for det.

1976 Bonneville hadde nemlig bremse på høyre og gir på venstre. Det var betingelsen for å kunne selges på det amerikanske markedet. I tillegg hadde den 750 cc motor i stedet for 650 cc, hvilket i praksis betyr mer moment. Når du også får skivebremser både foran og bak, begynner det å hjelpe. Resten er kreativitet: Sidedekslene er aftermarket og ser ut som dem på 60-tallets sykler. Pottene er heller ikke originale, men uendelig mye vakrere. Fargeskjema er nydelig, polert aluminium en fryd for øyet. I det hele tatt – dette er essensen av det dagens retromaskiner fra Triumph baserer seg på. Vakkert, ikke sant?

#Nyhet

Annonseinnhold
MC-OSLO-webbanner-198x198-jan22.jpg
Team Bergen feb22.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonse web 198x300 Sena hjelmer.png
OnlineMC_NY_2021.png
Annonseinnhold
724x66-Suzuki_GSX-S1000R-feb22.jpg
AMD-Banner-mca-jun22.jpg
Banner-mca-sep21.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg
Banner-mca-mai22_724x66-pix.jpg