Ducati 1299 Panigale S Anniversario – snadder for sportsfolket!


Ducati feirer for tiden sitt 90-årsjubileum i Misano, og i den forbindelse har de sluppet en super superbike som viser hva de kan og hvordan de feirer! Sykkelen er mer enn bare show – den skal produseres i 500 eksemplarer og får en helt spesiell lakkering, gullfargede metalldeler og en rekke tekniske oppgraderinger. Blant disse finner vi EVO versjonen av DTC og DWC. I følge Ducati samarbeider systemene med Bosch IMU og får forbedret virkemåte på grunn av det. En annen nyhet som er utviklet ved hjelp av EVO systemet er drift kontroll. Dersom føreren velger DCT nivå 1 vil DTC tillate at føreren kontrollerer bakhjulssladd med gasshåndtaket mens sykkelen ligger over i sving. DTC samarbeider nå med begge throttlene, noe som gir en bedre og mer følsom respons – langt hinsides hva som kan oppnås enn ved bare å kutte tenningen. I tillegg til den unektelig lekre lakkeringen, kan de 500 potensielle kjøperne glede seg over gullfargede aluminium Marchesini hjul, gullfarget titan Akrapovic eksosanlegg og lasergravert bevis for at sykkelen er Limited Edition.

Videre: Begge gaffelbroene er maskinert fra massiv aluminium, det samme er shims som gjør at etterløpet kan reduseres med 5 mm slik at sykkelen får samme etterløp som Panigale R. Litium-ion batteri er på plass, det samme er karbonfiber hælskjold, bakskjerm og demperdeksel.

Det ryktes også at sykkelen allerede er i produksjon, slik at ventetiden ikke behøver å bli så lang dersom lysten til å legge ut noe som ser ut til å bli en mindre formue skulle bli ubetvingelig...

#Nyhet

Flere nettnyheter:

Nyhetsarkiv:

Annonseinnhold
MC-OSLO-web-banner-des20.gif
Ducati feb21.jpg
CBP_198x198_jan21.gif
198x198-Voge-web-banner-jan21.jpg
MC-Huset_200x200_aug20.gif
OnlineMC_2021-1.gif
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_DL1050XT ok
AMD-banner-mca-mar20.gif
Speed-Banner-mca-feb21_724x66-pix.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg
Ducati feb21.jpg
CBP_198x198_jan21.gif
MC-OSLO-web-banner-des20.gif
OnlineMC_2021-1.gif
198x198-Voge-web-banner-jan21.jpg
MC-Huset_200x200_aug20.gif

© MC-avisa – E-post: post@mc-avisa.no

Adresse: MC-avisa, Box 3009, 4392 Sandnes

www.123mc.no: Kjøp og salg av motorsykkel.