Virve, ny damehanske fra Rukka


Skandinavisk design, kombinert med Rukkas kvalitet og teknologi fra Gore, gjør at denne hansken ser flott ut, er komfortabel i bruk og, ikke minst; den holder hendene varme og tørre. Den er også laget med tanke på at kvinner har smekrere hender enn menn og derfor trenger sin spesielle hanske.

Virve benytter seg av X-trafit teknologi. Ytterstoffet er 3-lags laminert Cordura som er vann- og vindtett, men samtidig puster 20 % bedre enn en vanlig løs membran. Tørketiden er ekstremt kort ettersom vannet ikke trenger gjennom ytterstoffet. Hansken har integrert beskyttelse og et spesielt belegg inni håndflaten sikrer godt grep. Visirvisker på venstre pekefinger er nyttig i regnvær, stretch innlegg og Velcro stramminger sørger for at Virve sitter som den skal.

Det er ikke nødvendig å ta av hansken for å bruke GPS eller smartphone: Tommel og pekefinger har Touchscreen på tuppen.

Virve leveres i sort og grått eller sort og rosa. Størrelsene går fra 6-10.

Importør: Spare Parts Service AS

#Nyhet

Annonseinnhold
MC-OSLO-webbanner-198x198-jan22.jpg
Team Bergen feb22.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonse web 198x300 Sena hjelmer.png
OnlineMC_NY_2021.png
Annonseinnhold
724x66-Suzuki_GSX-S1000R-feb22.jpg
AMD-Banner-mca-jun22.jpg
Banner-mca-sep21.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg
Banner-mca-mai22_724x66-pix.jpg