Dramatisk under VM i Frankrike


Pressemelding, Sondre “Gekko” Haga: "Dramatikk og vanskelig transport under helgens VM-runde i Frankrike førte til at flere av førerne måtte klare seg selv. Sondre “Gekko” Haga er ikke helt fornøyd med resultatene. – Lørdagen var brukbar med en 11. plass, men det funket ikke så bra på søndagen, sier trialtalentet, som kan vise til en 15. plass på søndagen. – Jeg slet litt med fokus, og fikk ikke noe gang, det ble ingen flyt. Det var også veldig glatt fjell, så bommet du enkelt på en seksjon ble det veldig fort en femmer. Uten minder Lørdagen var veldig utfordrende for førerne, da transporten til tre av seksjonene var svært krevende. Det skjedde en ulykke der en av minderne ble fløyet ut med helikopter, og flere av minderne kom seg ikke opp til seksjonene. Heller ikke Henrik Haga, søskenbarn minder for Sondre, klarte å komme seg opp den vanskelige transporten. – Det var dumt for førerne at de ikke fikk den hjelpen de skal ha. Det løste seg litt med at førerne hjalp hverandre, men det blir ikke det samme når noen du ikke kjenner skal minde for deg, sier søskenbarnet. Han legger ikke skjul på at han er imponert over syttenåringen, og er glad for å ha vært med som støttespiller. – Han er veldig lett å ha med å gjøre, og han er flink mentalt. Om det går litt dårlig under en seksjon, får han ut frustrasjonen før han nullstiller seg og tar i på neste seksjon. Men det var litt dette som ikke helt gikk på søndag. Pust i bakken – Nå er det frihelg, og mye løpstrening står på menyen. Etter det er det X-trial i Bergen. Da blir det satt opp seksjoner med paller og andre hindringer på Festplassen, og så er det mye mer publikumsvennlig da alt foregår på ett sted. Det blir en fin oppvarming til VM-runde i Belgia den påfølgende helgen, sier trialtalentet."

#Nyhet

Flere nettnyheter:

Annonseinnhold
120201203-mcavisa-dekksett.jpg
MC-Huset-webbanner_apr21.jpg
Team-MC---Web-banner-198x198pix-mar21.jp
NewMon_NOR_198x198 2.jpg
CBP-april-2021.jpg
198x198-Voge-web-banner-jan21.jpg
OnlineMC_NY_2021.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_Hayabusa.jp
Banner-mca-apr21.jpg
Speed-Banner-mca-feb21_724x66-pix.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg