Team News Genette811


Pressemelding: "Etter en lang og hard oppkjøring etter skaden i Qatar, med gode fysiske resultater, fikk Genette grønt lys til å begynne trening på motorsykkelen til smertegrensen. Det skulle imidlertid vise seg å få et annet utfall enn forventet...

Genette mente hele tiden at noe ikke var helt som det skulle. Det gikk for lang tid og progresjonen på sykkelen var ikke som forventet og smertene for store. Det ble derfor bestemt å gå gjennom nye utvidede undersøkelser omkring skaden fra Qatar. Ved nærmere studier finner nå legene et avrevet leddbånd i håndleddet, en såkalt TFCC skade. Dette resulterte i operasjon og nye 6 uker i gips med påfølgende 6 uker med opptrening. Dette betyr i praksis at sesongen er over for Genette. Støtteapparatet viktig Det er nå Genette virkelig får bruk for hele sitt flotte støtteapparat som er bygget opp gjennom mange år, et støtteapparat som kjenner Genette og forstår hvor viktig arbeidet nå er. Olympiatoppen, Norges Motorsportforbund, trenere, manager, mekaniker og alle andre som er involvert, har et felles mål; å komme sterkt tilbake! Nå som sesongen for Genette er over, er det lettere å senke skuldrene og kunne konsentrere seg 100 % om veien tilbake. Gjeste kommentator under VM runde Under VM runden i Teutschenthal i Tyskland, fikk Genette prøve seg som gjestekommentator i MXGP TV. Sammen med den faste og dyktige kommentator Paul Malin, ble VM runden gjennomgått med flott stemning."

#Nyhet

Annonseinnhold
MC-OSLO-webbanner-198x198-jan22.jpg
Desmodromene-nettbanner-apr22_2.jpg
Team Bergen feb22.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonse web 198x300 Quad lock.png
Halvarssons_Mcavis_198x198px.jpg
OnlineMC_NY_2021.png
Annonseinnhold
724x66-Suzuki_GSX-S1000R-feb22.jpg
AMD Banner-mca-mar22.jpg
Banner-mca-sep21.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg
Banner-mca-mai22_724x66-pix.jpg