Honda Kumamoto i gang igjen


Etter at Kumamotoregionen ble rystet av først ett kraftig jordskjelv 14. april, gikk det bare to dager før det kom et enda kraftigere. Det førte til store ødeleggelser i området, noe som blant annet gikk ut over fabrikken som produserer Hondas prestisjesykler. Det er først nå at Honda har klart å rydde de mest ødelagte delene av fabrikken. Produksjonen er i gang igjen, men det mangler fremdeles en del på full kapasitet, men i praksis betyr det at produksjonen av Africa Twin er underveis. Det ventes at Honda Kumamoto vil få full kapasitet rundt midten av august.

Jordskjelvene rammet ikke bare Honda – også lokale underleverandører fikk problemer, noe som har forsterket virkningen av katastrofen. Det gjør det heller ikke lettere at regionen fremdels er utsatt for mindre etterskjelv og rystelser.

#Nyhet

Annonseinnhold
MC-OSLO-webbanner-198x198-jan22.jpg
Team Bergen feb22.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonse web 198x300 Sena hjelmer.png
OnlineMC_NY_2021.png
Annonseinnhold
724x66-Suzuki_GSX-S1000R-feb22.jpg
AMD-Banner-mca-jun22.jpg
Banner-mca-sep21.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg
Banner-mca-mai22_724x66-pix.jpg