Elektrisk Harley om 5 år


I et intervju med Milwaukee Business Journal slår Harleys Senior Vice President for Global Demand (...de kan det med titler over there!) fast at Harley kommer til å lage en kommersiell elektrisk motorsykkel innen 5 år. Dette kommer temmelig nøyaktig to år etter at H-D viste sin LiveWire, en demomodell som ble bygget ved hjelp av det nå nedlagte Mission Motors.

Det gis lite detaljer, men det er lett å tenke seg at utspillet er en respons på Victorys fremgang med elektriske motorsykler, pluss at racerne som kjøres på Isle of Man og Pikes Peak gjør det bra. Å sette tidsrammen er imidlertid forholdsvis overflødig ettersom det tar tre til fem år å hente frem en ny modell – og med det mener vi NY, ikke en vidsereutvikling av eksisterende vare.

Det som er den egentlige nyheten er at Harley endelig har gitt grønt lys til sitt elektriske prosjekt og har forpliktet seg til å bringe en kommersielt troverdig versjon av LiveWire ut på markedet. Det er også tydelig at arbeidet med modellen akkurat har begynt, jfr. tidsrammen.

Vi venter spent og både håper og tror at prosjektet vil lykkes. Men – dette er radikale tanker fra en fabrikk som ikke er verdensberømt for sine nyvinninger.

#Nyhet

Flere nettnyheter:

Annonseinnhold
120201203-mcavisa-dekksett.jpg
MC-Huset-webbanner_apr21.jpg
Team-MC---Web-banner-198x198pix-mar21.jp
NewMon_NOR_198x198 2.jpg
CBP-april-2021.jpg
198x198-Voge-web-banner-jan21.jpg
OnlineMC_NY_2021.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_Hayabusa.jp
Banner-mca-apr21.jpg
Speed-Banner-mca-feb21_724x66-pix.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg