Vinneren av «Battle of the Kings»


Pressemelding fra H-D: "Harley-Davidson presenterer vinneren av «Battle of the Kings»-konkurransen: Harley-Davidson Athen.

Vinneren ble valgt ut av et ekspertpanel på «Wheels & Waves»-festivalen i Biarritz, Frankrike. Harley-Davidson Athen sin custom Sportster® Iron 883™ er inspirert av «Nyx» – nattens gudinne fra gresk mytologi. Årets vinnersykkel, bygget av Paschalis Tsalamagkas og Yannis Kourougiaouris, ble valgt ut fra 12 finalister av et ekspertpanel på custombygging. Teamet fra Harley-Davidson Athen ønsket å bygge en caféracer som tok inspirasjon fra den greske nattgudinnen Nyx – en skyggefull figur av makt og skjønnhet. Sett bakfra så minner sykkelen om en mørk slange og sett forfra kan den minne om en panter, som begge er nattens skapninger. Den dype høyblanke sorte lakken med hint av sølvflak gir assosiasjoner til natthimmelen. 211 forhandlere, 65.000 stemmer, 12 finalister, 1 gresk vinner 211 forhandlere fra Europa, Midtøsten og Afrika konkurrerte om tittelen Custom King, som H-D Athen nå kan skilte med. Konkurransen hadde to faser, der den første fasen var en nettbasert, regional avstemming som genererte over 65.000 stemmer. Her konkurrerte Harley-Davidson forhandlere fra Ålesund, Trondheim og Stockholm om å gå videre til finalen. Den andre fasen foregikk på custom lifestyle-eventet «Wheel & Waves» i Biarritz, Frankrike, der de 12 finalistene konkurrerte om førsteplassen. H-D Ålesund vant den nordiske konkurransen og ble en av disse 12, men nådde dessverre ikke helt til topps hos dommerpanelet. Dommerpanelet for dette årets «Battle of the Kings» bestod av: Gary Inman, Sideburn Magazine; Thor Drake, See See Motorcycles; Fabrice Roux, Moto Heroes Magazine; David Borras, El Solitario; Jerome Alle, Southsiders Motorcycle Club og Michael Spaeth, Consumer Segment Lead Outreach hos Harley-Davidson Motor Company. Den ikoniske Sportster-familien har vært et amerikansk motorsykkelikon siden 1957. Det er en av de mest populære Harley-Davidson modellseriene for customisering i dagens customkultur, og som sine forgjengere, den nye Iron 883 representerer det ideele blanke lerretet for å demonstrere god customiseringskunst. Paschalis Tsalamagkas fra H-D Athen sa: «Da vi først bestemte oss for å bli med i konkurransen trodde vi aldri at vi skulle komme så langt. Det er en ære å bli kronet Custom King 2016 og jeg vil takke teamet i Athen og alle som har hjulpet oss med dette prosjektet.» «Vi gledet oss veldig til å se hvordan våre forhandlere skulle sette en enda høyere standard i årets konkurranse, og vi kan trygt si at vi har blitt slått i bakken av all kreativiteten og detaljfokuset hos de konkurrerende teamene» sa Mike Johnstone, Director of Marketing Operations for Harley-Davidson EMEA. «Vi er henrykt over å få være tilbake på Wheel & Waves-festivalen igjen. Harley-Davidson har vært markedsledende innen customisering i 113 år og dette eventet har gitt oss muligheten til å vise frem vår custom-arv, sammen med noen av de mest spennende og unge lovende byggere» sa Johnstone. Iron 883 er designet for å inspirere individuell customisering. Den har en 883cc Evolution V-Twin motor og sykkelen er selv inspirert av garasjebygde bobbere fra både fortid og nåtid. Dark Custom er det moderne undergrunnsansiktet til Harley-Davidson og inneholder sykler som er strippet ned og stylet med en autentisk retroinspirert stil. Dark Custom-sykler finnes med matte og blanke finisher, vintage detaljer og tilgjengelig prisnivå for å tiltrekke nye motorsyklister til merkevaren."

#Nyhet

Flere nettnyheter:

Annonseinnhold
120201203-mcavisa-dekksett.jpg
MC-Huset-webbanner_apr21.jpg
Team-MC---Web-banner-198x198pix-mar21.jp
NewMon_NOR_198x198 2.jpg
CBP-april-2021.jpg
198x198-Voge-web-banner-jan21.jpg
OnlineMC_NY_2021.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_Hayabusa.jp
Banner-mca-apr21.jpg
Speed-Banner-mca-feb21_724x66-pix.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg
NewMon_NOR_198x198 2.jpg
Team-MC---Web-banner-198x198pix-mar21.jp
CBP-april-2021.jpg
120201203-mcavisa-dekksett.jpg
OnlineMC_NY_2021.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
198x198-Voge-web-banner-jan21.jpg
MC-Huset-webbanner_apr21.jpg

© MC-avisa – E-post: post@mc-avisa.no

Adresse: MC-avisa, Box 3009, 4392 Sandnes

www.123mc.no: Kjøp og salg av motorsykkel.