XSR900 "Monkeebeast" laget av Wrenchmonkees


Pressemelding fra Yamaha: "The Wrenchmonkees vender tilbake med Yard Built XSR900 "Monkeebeast" The Wrenchmonkees, konstruktørene for bygging av custom motorsykler, står ikke bare i sentrum for miljøet for ombygde motorsykler, de står også i sentrum for Yamahas Yard Built-aktiviteter. Fra verkstedet i København har den danske duoen levert en rekke fantastiske konstruksjoner fra Sport Heritage-serien, inkludert XSR400, XJR1300 og nå XSR900. Yard Built XSR900 "Monkeebeast" leveres i den svarte fargen som har blitt deres varemerke. Den bryter med tradisjonen og setter standarden. Dette er ingen ordinær Café-racer eller småfrekk maskin, men en brutal bråkmaker, en urban kriger som er konstruert for å takle ethvert terreng. "The Wrenchmonkees er en av de mest innflytelsesrike konstruktørene i miljøet," sier markedsføringskoordinatoren for Yamaha Motor Europe, Cristian Barelli. "Vi har jobbet med dem siden vi startet Yard Built-prosjektet og har samarbeidet om noen virkelig banebrytende maskiner. Denne nyeste konstruksjonen er strålende. Den viser tydelig at designen deres går konstant fremover og utvikler seg. Den ligger først i løypa! Jeg er virkelig glad for at de har vist at med noen smarte endringer, men uten skjæring eller sveising på rammen, så kan man forvandle XSR900 til noe helt annerledes." XSR900 forvandles fra en gatemaskin til et beist for alle terrenger takket være 17-tommers Borrani-hjul med eiker og svarte felger, 9 mm rustfrie eiker og svarte nav. Borrani-hjulene pakkes inn i seriøse Continental TKC-dekk. Bakenden er styrket med en støtdemper fra K-Tech, kjedestrammere fra Gilles Tooling med en bremseskive bak og bremseslanger i flettet stål fra TRW. For førerstillingen har det blitt satt på et unikt sete fra Wrenchmonkees, baksett fra Gilles Tooling modifisert med enduro-fothvilere, et Magura-styre og Biltwell Renegade-håndtak. Bremsene foran får en oppgradering med en Nissin radial-frontbremsesylinder og bremseslanger i flettet stål. Trykknapper fra Motogadget gjør kontaktpunktet ryddigere, og en MT-03-lignende frontlykt og LED-baklykter lyser opp. Et knurrende eksosanlegg fra SC Project runder av et modifisert MT-09-system, og unike bak- og forskjermer og motorvernbøyle fra Wrenchmonkees fullfører den tilpassede looken. Pulverlakkerte skjermer, motorvernbøyle og tankdeksler avrunder designen. Monkeebeast er klar til dyst! Utvalgte deler designet for Monkeebeast blir snart tilgjengelige direkte fra The Wrenchmonkees for XSR900-eiere som ønsker å gjøre et annerledes inntrykk med maskinen. Hold kontakten med dem direkte på www.wrenchmonkees.com"

#Nyhet

Annonseinnhold
MC-OSLO-webbanner-198x198-jan22.jpg
Desmodromene-nettbanner-apr22_2.jpg
Team Bergen feb22.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonse web 198x300 Quad lock.png
Halvarssons_Mcavis_198x198px.jpg
OnlineMC_NY_2021.png
Annonseinnhold
724x66-Suzuki_GSX-S1000R-feb22.jpg
AMD Banner-mca-mar22.jpg
Banner-mca-sep21.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg
Banner-mca-mai22_724x66-pix.jpg