My Garage-app for Yamaha-sportsscootere


Pressemelding fra Yamaha: "Bygg Yamaha-sportsscooteren du drømmer om med den nye My Garage-appen. Du lager drømme-sportsscooteren din fra Yamaha raskt og enkelt med den nye My Garage-appen. Dette nyskapende og eksklusive 3D-systemet med sanntid hadde en vellykket debut på Yamahas Supersport-, MT- og Sport Heritage-serier, og f.o.m. mai kan hver TMAX- og X-MAX-kunde bygge den ultimate Yamaha-sportsscootermodellen sin ved hjelp av mobilen eller nettbrettet. Med My Garage-appen kan alle gå inn i Yamahas virtuelle sportsscooterverden og sette sammen sin helt egne TMAX eller X-MAX 400/250/125 med originalt Yamaha-tilbehør. Dette kraftige, nye digitale verktøyet gjør at du ikke trenger å gjette deg til hvordan ulike kombinasjoner av originalt Yamaha-tilbehør kommer til å se ut - for nå kan du se direkte på skjermen at den unike scooteren din med tilbehør blir realisert. 3D-byggefunksjonen i sanntid betyr at du kan sjekke hvordan ultimate MAX-modellen din ser ut fra alle vinkler, og du kan til og med ta bilder og dele dem med venner for å få tilbakemelding om hva som ser best ut. Det er lett å endre farger, legge til og fjerne ulike deler og til og med sammenligne priser for ferdige konstruksjoner - slik at du kan skape din helt egen unike Yamaha-sportsscooter. Når du er ferdig, kan du sende konfigurasjonen til den lokale Yamaha-forhandleren, som deretter kan kontakte deg med mer informasjon om tilgjengelighet, prøvekjøring m.m. My Garage-appen for Yamaha-sportsscootere inneholder et oppdatert grensesnitt for en enda bedre brukeropplevelse og er tilgjengelig for iOS og Android."

#Nyhet

Flere nettnyheter:

Annonseinnhold
120201203-mcavisa-dekksett.jpg
MC-Huset-webbanner_apr21.jpg
Team-MC---Web-banner-198x198pix-mar21.jp
CBP-april-2021.jpg
198x198-Voge-web-banner-jan21.jpg
OnlineMC_NY_2021.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_Hayabusa.jp
Banner-mca-apr21.jpg
Speed-Banner-mca-feb21_724x66-pix.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg