My Garage-app for Yamaha-sportsscootere


Pressemelding fra Yamaha: "Bygg Yamaha-sportsscooteren du drømmer om med den nye My Garage-appen. Du lager drømme-sportsscooteren din fra Yamaha raskt og enkelt med den nye My Garage-appen. Dette nyskapende og eksklusive 3D-systemet med sanntid hadde en vellykket debut på Yamahas Supersport-, MT- og Sport Heritage-serier, og f.o.m. mai kan hver TMAX- og X-MAX-kunde bygge den ultimate Yamaha-sportsscootermodellen sin ved hjelp av mobilen eller nettbrettet. Med My Garage-appen kan alle gå inn i Yamahas virtuelle sportsscooterverden og sette sammen sin helt egne TMAX eller X-MAX 400/250/125 med originalt Yamaha-tilbehør. Dette kraftige, nye digitale verktøyet gjør at du ikke trenger å gjette deg til hvordan ulike kombinasjoner av originalt Yamaha-tilbehør kommer til å se ut - for nå kan du se direkte på skjermen at den unike scooteren din med tilbehør blir realisert. 3D-byggefunksjonen i sanntid betyr at du kan sjekke hvordan ultimate MAX-modellen din ser ut fra alle vinkler, og du kan til og med ta bilder og dele dem med venner for å få tilbakemelding om hva som ser best ut. Det er lett å endre farger, legge til og fjerne ulike deler og til og med sammenligne priser for ferdige konstruksjoner - slik at du kan skape din helt egen unike Yamaha-sportsscooter. Når du er ferdig, kan du sende konfigurasjonen til den lokale Yamaha-forhandleren, som deretter kan kontakte deg med mer informasjon om tilgjengelighet, prøvekjøring m.m. My Garage-appen for Yamaha-sportsscootere inneholder et oppdatert grensesnitt for en enda bedre brukeropplevelse og er tilgjengelig for iOS og Android."

#Nyhet

Flere nettnyheter:

Nyhetsarkiv:

Annonseinnhold
120190723---mettzeler_MC Oslo.jpg
MC-Huset_200x200_aug20.gif
Web-banner-MC-Marine-apr20.gif
OnlineMC1_NY.gif
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_DL1050XT ok
AMD-banner-mca-mar20.gif
Speed_Banner-mca-mar20_okt.gif
120190723---mettzeler_MC Oslo.jpg
OnlineMC jan19 2.gif
MC-Huset_200x200_aug20.gif
Web-banner-MC-Marine-apr20.gif

© MC-avisa – E-post: post@mc-avisa.no

Adresse: MC-avisa, Box 3009, 4392 Sandnes

www.123mc.no: Kjøp og salg av motorsykkel.