Harley-Davidson lanserer Discover More 2016


Pressemelding fra Harley-Davidson: "TO GRISEHELDIGE VINNERE FÅR MULIGHETEN TIL Å LEGGE UT PÅ SITT LIVS MOTORSYKKELTUR – HVOR SOM HELST I VERDEN. Oslo, 26.05.16 HARLEY-DAVIDSON ETTERLYSER motorsykkel-kompiser, klare til å ta hver sin touring-modell på sitt livs drømmetur hvor som helst i verden. Og hvis ikke dette var nok, vil vinnerene også få 50 000,- kroner i lommepenger, og alt de trenger for turen. Alt i alt, oppskriften til et minne for livet. For godt til å være sant? Vel, alt starter med en enkel prøvekjøring. For å delta i Harley-Davidsons 2016 Discover More happening, må motorsyklistene prøvekjøre en touring-modell hos sin lokale Harley-Davidson forhandler. En kjapp tur i nærområdet kan ende opp med to drømmeuker i Spania, USA, Argentina eller bortimot overalt. “Fjorårets Discover More vinner, Luis Castilla, har inspirert svært mange til å komme seg ut på landeveien og oppleve den magiske følelsen en langtur på en Harley kan gi,” forteller EMEA Marketing Director for Harley-Davidson, Mike Johnstone. “Discover More er ment å gi ihuga motorsykkel-entusiaster muligheten til å kjøre en Harley på noen av verdens beste veistrekninger. I år ønsker vi at vinnerne skal gjennomføre turen på sine egne premisser, og vi gleder oss til å se hvilken rute hvert av vinnerteamene velger.” Kom i gang med Discover More Det eneste folk trenger å gjøre for vinne drømmeturen – hvor som helst i verden – er å prøvekjøre en touringmodell hos en autorisert Harley-Davidson forhander. Vinneren og kompisen vinneren ønsker å ta med seg, får låne to touring-modeller i to uker, 50 000,- kroner i lommepenger, alt de vil trenge for turen og en hel haug med andre goodies. Konkurransen vil være åpen mellom 27 mai og 31 juli. Vinneren av Discover More i 2015, Luis Castilla, ble trukket ut blant mer enn 10 000 søkere fra 27 land. Vi fulgte han gjennom en to måneders oppdagelsesferd gjennom Europa på en Harley-Davidson Street Glide Special. Luis brukte ikke én eneste krone av sine egne penger på turen – alt var dekket. I løpet av turen opplevde han noen av de mest spektakulære veiene i Europa, og fikk med seg enorme mengder spennende kulturer, lukter, smaker, syn og lyder underveis. Luis sitt høydepunkt var definitivt hans to uker i Norge, som han selv sier i YouTube-filmen hans fra Norge. Se hele reisen hans på blog.greatestrides.eu. For mer informasjon for hvordan man deltar i «Discover More»-konkurransen for 2016, se h-d.com/discovermore"

Bildet er fra Discover More 2015 og Luis Castilla sin tur i Norge.

#Nyhet

Annonseinnhold
MC-OSLO-webbanner-198x198-jan22.jpg
Desmodromene-nettbanner-apr22_2.jpg
Team Bergen feb22.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonse web 198x300 Quad lock.png
Halvarssons_Mcavis_198x198px.jpg
OnlineMC_NY_2021.png
Annonseinnhold
724x66-Suzuki_GSX-S1000R-feb22.jpg
AMD Banner-mca-mar22.jpg
Banner-mca-sep21.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg
Banner-mca-mai22_724x66-pix.jpg