Harley-Davidson lanserer Discover More 2016

30.05.2016

 

 

Pressemelding fra Harley-Davidson:

"TO GRISEHELDIGE VINNERE FÅR MULIGHETEN TIL Å LEGGE UT PÅ SITT LIVS MOTORSYKKELTUR – HVOR SOM HELST I VERDEN.

Oslo, 26.05.16

HARLEY-DAVIDSON ETTERLYSER motorsykkel-kompiser, klare til å ta hver sin touring-modell på sitt livs drømmetur hvor som helst i verden. Og hvis ikke dette var nok, vil vinnerene også få 50 000,- kroner i lommepenger, og alt de trenger for turen. Alt i alt, oppskriften til et minne for livet.

For godt til å være sant? Vel, alt starter med en enkel prøvekjøring. For å delta i Harley-Davidsons 2016 Discover More happening, må motorsyklistene prøvekjøre en touring-modell hos sin lokale Harley-Davidson forhandler. En kjapp tur i nærområdet kan ende opp med to drømmeuker i Spania, USA, Argentina eller bortimot overalt.

“Fjorårets Discover More vinner, Luis Castilla, har inspirert svært mange til å komme seg ut på landeveien og oppleve den magiske følelsen en langtur på en Harley kan gi,” forteller EMEA Marketing Director for Harley-Davidson, Mike Johnstone. “Discover More er ment å gi ihuga motorsykkel-entusiaster muligheten til å kjøre en Harley på noen av verdens beste veistrekninger. I år ønsker vi at vinnerne skal gjennomføre turen på sine egne premisser, og vi gleder oss til å se hvilken rute hvert av vinnerteamene velger.”

Kom i gang med Discover More
Det eneste folk trenger å gjøre for vinne drømmeturen – hvor som helst i verden – er å prøvekjøre en touringmodell hos en autorisert Harley-Davidson forhander. Vinneren og kompisen vinneren ønsker å ta med seg, får låne to touring-modeller i to uker, 50 000,- kroner i lommepenger, alt de vil trenge for turen og en hel haug med andre goodies. Konkurransen vil være åpen mellom 27 mai og 31 juli.

Vinneren av Discover More i 2015, Luis Castilla, ble trukket ut blant mer enn 10 000 søkere fra 27 land. Vi fulgte han gjennom en to måneders oppdagelsesferd gjennom Europa på en Harley-Davidson Street Glide Special. Luis brukte ikke én eneste krone av sine egne penger på turen – alt var dekket. I løpet av turen opplevde han noen av de mest spektakulære veiene i Europa, og fikk med seg enorme mengder spennende kulturer, lukter, smaker, syn og lyder underveis. Luis sitt høydepunkt var definitivt hans to uker i Norge, som han selv sier i YouTube-filmen hans fra Norge. Se hele reisen hans på blog.greatestrides.eu.

For mer informasjon for hvordan man deltar i «Discover More»-konkurransen for 2016, se h-d.com/discovermore"

 

Bildet er fra Discover More 2015 og Luis Castilla sin tur i Norge.

Please reload

Banner-123mc-på-mca-nettside-2.jpg

Nyhetsarkiv:

Please reload

Flere nettnyheter:

Please reload

Annonseinnhold
120190723---mettzeler_MC Oslo.jpg
198x198_Yamaha_jul20.gif
Web-banner-MC-Marine-apr20.gif
Gunderser-nettbanner-mar19-2020.gif
OnlineMC1_NY.gif
MC-Huset_200x200_feb20.gif
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_DL1050XT.gi
AMD-banner-mca-mar20.gif
Speed_Banner-mca-mar20.gif
Banner-SpeedTripleRS-724x66-MCAvisa_NO_n
120190723---mettzeler_MC Oslo.jpg
OnlineMC jan19 2.gif
Gunderser-nettbanner-mar19-2020.gif
MC-Huset_200x200_feb20.gif
198x198_Yamaha_jul20.gif
Web-banner-MC-Marine-apr20.gif

© MC-avisa – E-post: post@mc-avisa.no

Adresse: MC-avisa, Box 3009, 4392 Sandnes

www.123mc.no: Kjøp og salg av motorsykkel.