The Hondelles


Aldri hørt om dem? Ganske naturlig det, for de oppnådde aldri en himmelstrebende popularitet. Men de var der til rett tid og med sånn passe rett produkt. Tiden var omtrent samtidig med at Honda kjørte sin ”Nicest people” kampanje og The Hondells benyttet seg uhemmet av suksessen til annonsekampanjen for å skaffe seg platesalg. Legg til en god dose Beach Boys kopiering, så har du det.

Hvorvidt Honda var involvert i finansieringen av gruppen, som besto av tilfeldig utvalgte studiomusikere, skal være usagt, men det faktum at de ga ut flere LP’er av heller dårlig kvalitet, gjør at de neppe var selvfinansierende. Denne mistanken blir ennå mer velbegrunnet når en tar i betraktning at et stort antall av sangene var renspikka reklame for dem japanske MC-produsenten.

Okke som – her om dagen fant vi en låt som heter ”Little Honda” på YouTube. Den viser The Hondells i fri utfoldelse med en ikke altfor god cover av Beach Boys originallåt. Til glede for alle som ikke opplevde 60-tallet, her er link til videoen:

https://www.youtube.com/watch?v=WwWaPOlzWnI

#Nyhet

Annonseinnhold
MC-OSLO-webbanner-198x198-jan22.jpg
Team Bergen feb22.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonse web 198x300 Sena hjelmer.png
OnlineMC_NY_2021.png
Annonseinnhold
724x66-Suzuki_GSX-S1000R-feb22.jpg
AMD-Banner-mca-jun22.jpg
Banner-mca-sep21.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg
Banner-mca-mai22_724x66-pix.jpg