Stor fremgang i Frankrike


Pressemelding – Sondre “Gekko” Haga "Det meste klaffet da Sondre “Gekko” Haga kjørte seg opp til en syvendeplass under første del av EM-runden i Frankrike på lørdag. – Jeg er mye mer fornøyd nå enn jeg var etter resultatene fra VM-runden i Barcelona i april, sier sekstenåringen. Med 20 prikker i den første runden og syv i den andre, holdt kjøringen til å klatre seg forbi topp ti. – Det var litt knoting spesielt i den første runden, der jeg stoppet en gang, og det var en kant som ikke gikk, så jeg falt av sykkelen. I den andre runden var det fokuset som ikke helt var på plass. Det kan være lett å heller fokusere på kantene, siden det er de jeg har slitt mest med. Helt rå Martin Haga er både far og trener for trialtalentet, og mener kjøringen er helt utmerket. – Han har kjørt kanonbra, så det er lite å klage på der. Det skal ikke så mye til få 20 prikker som i førsterunden, nivået på seksjonene er ganske høyt. Underlaget var tørt på lørdag, men finværet holder ikke hele helgen. Søndag skal det regne, og det gjør de glatte steinene til en mye større utfordring. – Vi hadde egentlig som mål å havne på topp fem sammenlagt, men det ser ut til at det blir vanskeligere nå. Det forventes nok en del mer prikker på søndagen. Perfekt hver dag – For å klare å nå topp fem må jeg nok klare å fokusere bedre. De som var på topp tre på lørdag kjører i den høyeste klassen under VM, sier trialtalentet. Førsteplassen på lørdag hadde tre prikker sammenlagt på de to rundene. – Det er jo perfekt om en kjører sånn. Så handler det bare om at hver dag blir en perfekt dag, men det kreves svært mye trening for å nå dit."

#Nyhet

Flere nettnyheter:

Annonseinnhold
120201203-mcavisa-dekksett.jpg
MC-Huset-webbanner_apr21.jpg
Team-MC---Web-banner-198x198pix-mar21.jp
NewMon_NOR_198x198 2.jpg
CBP-april-2021.jpg
198x198-Voge-web-banner-jan21.jpg
OnlineMC_NY_2021.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_Hayabusa.jp
Banner-mca-apr21.jpg
Speed-Banner-mca-feb21_724x66-pix.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg