Tøff sesongstart for Flathaug


Pressemelding fra Team Flathaug Racing: "Sesongens første løpshelg var i det svenske mesterskapet på Anderstorp 7.-8. Mai. Henning har ikke vært på banen siden 2009, og har heller aldri funnet flyten her. Denne helgen var intet unntak, og han slet med å holde følge med førstemann. Det ble tredje startspor etter kvalen både lørdag og søndag, og Henning kjørte også inn som nummer tre i begge løpene. Det er derimot mulig at den endelige plasseringen i løp to blir nummer to og ikke tre, da en annen fører la inn protest på vinneren med mistanke om ulovlig trening uken før. Årets første NM-runde gikk på Våler nå i helgen, 14.-15. Mai. Forholdene var ikke på topp, med både kald asfalt og kjølig luft. Henning var raskest på fredagens fritreninger, men de gode tidene uteble. På siste runde av den første kvalen fikk Henning et forhjulsslipp, og tanken om kalde dekk og asfalt satte seg litt fast. Dette førte til at det heller ikke ble noe særlig raske tider i den andre kvalifiseringen, ei heller i løpene. Henning endte opp med å starte som nummer to, og der endte han også opp i begge løpene på søndag. Det ble en litt trå og frustrerende start for Team Flathaug racing i 2016. Henning vet han kan kjøre raskere, og ser veldig fram til neste NM-runde på Rudskogen første helga i Juni. To uker senere kjøres løp nummer tre og fire i SM på Sviestad i Linköping."

#Nyhet

Flere nettnyheter:

Annonseinnhold
120201203-mcavisa-dekksett.jpg
Duell-nett-banner-198x300-mai21.jpg
MC-Huset-webbanner_apr21.jpg
Team-MC---Web-banner-198x198pix-mar21.jp
CBP-april-2021.jpg
198x198-Voge-web-banner-jan21.jpg
OnlineMC_NY_2021.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_Hayabusa.jp
Banner-mca-apr21.jpg
Speed-Banner-mca-feb21_724x66-pix.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg
Triumph jun21.jpg