Motorex gaffelolje


Vi har fått inn denne pressemeldingen fra Spare Parts Service AS: "MOTOREX RACING FORK OIL SAE4W MED ‘3D RESPONSE TECHNOLOGY’ WP Performance Systems anbefaler SAE 4W gaffelolje til nye KTM og Husqvarna enduro og crossmodeller. Motorex har derfor utviklet Racing Fork Oil SAE 4W til dette bruket.

Gaffeloljer må tilfredsstille en rekke krav: En god gaffelolje skummer ikke og endrer ikke viskositet. Videre skal den beskytte komponenter mot korrosjon og beskytte simmerringer. Med Racing Fork Oil SAE 4W kan Motorex nå tilby alle disse egenskapene til de nyeste gaflene fra WP.

Ved å tilpasse molekylstrukturen har utviklingsavdelingen til Motorex i Langenthal klart å balansere egenskapene og gjøre oljen til en viktig ingrediens for støtdempernes egenskaper. I stedet for at støt på molekylnivå avledes i et sikk-sakk mønster, har man nå skapt en molekylstruktur med en rutenettform som absorberer støt i flere nivåer. «3D response technology» har fått navnet fra den tredimensjonale formen på molekylene.

Kvaliteten på gaffelolje måles først og fremst ved lav friksjonskoeffisient som gjør at de bevegelige delene glir jevnt og lett, samtidig som følsomheten i gaffelen ivaretas ved at det skal lite moment til for å sette i gang bevegelse. Optimal separasjon av luft er et annet viktig moment med en gaffelolje, da dette er en egenskap som gjør at oljen beholder sin viskositet selv ved store påkjenninger ved å hindre skumdannelse. For det tredje må oljens egenskaper på molekylnivå være stabil selv ved store påkjenninger slik at skjæring av molekylene unngås.

Racing Fork Oil SAE 4W er utviklet spesielt for nye gafler fra WP Performance Systems. Dette produktet tilfredsstiller alle produsentens krav og bidrar dermed til å hente ut gaflenes fulle potensial. Dette betyr at Racing Fork Oil nå er tilgjengelig i seks forskjellige viskositeter: 2,5W, 4W, 5W, 7,5W, 10W and 15W. Små steg i viskositetsindeks gjør at gaffeloljen kan brukes som et effektivt og presist middel for å finstille ytelsen til støtdempingen."

#Nyhet

Annonseinnhold
MC-OSLO-webbanner-198x198-jan22.jpg
Desmodromene-nettbanner-apr22_2.jpg
Team Bergen feb22.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonse web 198x300 Quad lock.png
Halvarssons_Mcavis_198x198px.jpg
OnlineMC_NY_2021.png
Annonseinnhold
724x66-Suzuki_GSX-S1000R-feb22.jpg
AMD Banner-mca-mar22.jpg
Banner-mca-sep21.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg
Banner-mca-mai22_724x66-pix.jpg