Alarmerende!


Det er tyverialarmer og så er det TYVERIALARMER. Denne siste oppfinnelsen fra Kickstarter kommer inn under sistnevnte kategori. Firmaet hevder – sannsynligvis med rette – at det har laget verdens mest høylytte alarmsystem.

Innretningen kalles Bike Mine og bare navnet er grunn nok til å bli, skal vi si, alarmert? I praksis er det en brakett hvor det er montert en haglpatron komplett med masse krutt, men uten hagl. Bak patronen sitter en fjærbelastet tennstift som holds på plass av en sikringspinne. Fra pinnen går det en tynn vaier som festes til et eller annet fast objekt i nærheten – stolpe, trafikkskilt, tre eller lignende. Når så noen sniker seg opp og prøver å trille av gårde med sykkelen trekkes sikringssplinten ut, tennstiften slår inn i haggelpatronen og resultatet er et skikkelig kraftig smell, en stor flamme og en tyv som sannsynligvis trenger å bytte undertøy.

Oppfinneren, Yannick Read, hevder at innretningen er trygg og at den er mer bråkete enn noen annen alarm på markedet. Han har helt sikkert rett i minst en av påstandene. Best av alt: De er lovlige, i hvert fall i USA, men hvis noen kommer til skade over there er det sykkelens eier som står skadesansvarlig. Selvfølgelig Det mest skremmende med hele prosjektet er at det ikke ser ut til at det er noe som hindrer noen i å sette inn en ladd haggelpatron – men ingen ville vel finne på slikt?

#Nyhet

Flere nettnyheter:

Nyhetsarkiv:

Annonseinnhold
MC-OSLO-web-banner-des20.gif
Ducati feb21.jpg
CBP_198x198_jan21.gif
198x198-Voge-web-banner-jan21.jpg
MC-Huset_200x200_aug20.gif
OnlineMC_2021-1.gif
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_DL1050XT ok
AMD-banner-mca-mar20.gif
Speed-Banner-mca-feb21_724x66-pix.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg
Ducati feb21.jpg
CBP_198x198_jan21.gif
MC-OSLO-web-banner-des20.gif
OnlineMC_2021-1.gif
198x198-Voge-web-banner-jan21.jpg
MC-Huset_200x200_aug20.gif

© MC-avisa – E-post: post@mc-avisa.no

Adresse: MC-avisa, Box 3009, 4392 Sandnes

www.123mc.no: Kjøp og salg av motorsykkel.