Victory viser frem sin elektriske Isle of Man TT maskin

20.05.2016

 

Sykkelen som skal representere Victory i årets TT Zero heter Victory RR og er atskillig mer originaldesign enn den omdøpte Brammo de brukte i fjorårets løp.

Sykkelen vil bli kjørt av William Dunlop, en veteran på TT banen.

 

I følge Team manager til Victory Racing Team, Brian Wisman, er det ikke bare utseendet som er endret på årets sykkel: "Det nyutviklede batteriet drar nytte av lærdommen fra fjorårets løp. Batteriet er nydesignet med hjelp fra Brammo – Victorys tekniske partner – og det nødvendiggjorde omfattende endringer av chassiset. Den største endringen i selve batteriet er en bedring av både kapasitet og energitetthet. Motoren har også fått økt ytelse. Den gir nå 170 hk og massive 240 Nm. Maks virkningsgrad er hele 97 %."

Wisman fortsetter: "Årets motor har en optimalisert konfigurasjon av viklingene basert på data fra fjorårets sykkel og den blir bakket opp av mer energi i batteriet."

 

Victorys markedsføringsdirektør sier at deltagelse i konkurranser som Isle of Man TT er en av måten Victory bruker for å bedre kvaliteten på produktene sine. IoM TT og bakkeløpet Pikes Peak International Hill Climb brukes til å prøve ut ny teknologi som vil bli brukt i fremtidige produkter. "En av måtene vi bruker til å flytte grensene er initiativene og teknologien fra Victory Racing. Isle of Man TT er det tøffeste løpet i verden, så det er en selvfølge at vi deltar der"

 

Første treningsøkt for TT Zero er fredag 3. juni, andre økt er mandag 6. juni. Selve løpet går onsdag 8. juni.

Please reload

Banner-123mc-på-mca-nettside-2.jpg

Nyhetsarkiv:

Please reload

Flere nettnyheter:

Please reload

Annonseinnhold
120190723---mettzeler_MC Oslo.jpg
MC-Huset_aug19.gif

Bunn

OnlineMC jan19 2.gif
Annonseinnhold
MC-avisa_ES_Zero_april-19_724x66.gif
AMD banner april 2019.gif
Banner-mca-mai19.gif
120190723---mettzeler_MC Oslo.jpg

© MC-avisa – E-post: post@mc-avisa.no

Adresse: MC-avisa, Box 3009, 4392 Sandnes

www.123mc.no: Kjøp og salg av motorsykkel.

MC-Huset_aug19.gif
OnlineMC jan19 2.gif