SMARTPACK – tredje generasjonen av gruppekommunikasjon


Pressemelding fra Duells AS: "Et tiår etter at Cardo Systems introdusert Bluetooth-kommunikasjon for motorsykkelførere, er det nå på tide å introdusere DMC ™ (Dynamic meshwork Communication), den tredje generasjonen av gruppekommunikasjon for motorsyklister. Den nye SMARTPACK kombinerer teknologiene DMC og Bluetooth i en enkelt enhet. I motsetning til lineær Bluetooth intercomforbindelser kan man med DMS-teknologien snakke hvem som helst i gruppen. Forstyrrelser i nettverket utjevnes med en brøkdelen av et sekund, selv om lederen av gruppen gjør en forbikjøring eller havner utenfor rekkevidde. Scala Rider SMARTPACK er i utgangspunktet det samme som PACKTALK, forskjellen er at det kun kan være fire deltakere i DMC posisjon, samt at teknologien har en kortere rekkevidde."

#Nyhet

Flere nettnyheter:

Nyhetsarkiv:

Annonseinnhold
120190723---mettzeler_MC Oslo.jpg
MC-Huset_200x200_aug20.gif
Web-banner-MC-Marine-apr20.gif
OnlineMC1_NY.gif
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_DL1050XT ok
AMD-banner-mca-mar20.gif
Speed_Banner-mca-mar20_okt.gif
120190723---mettzeler_MC Oslo.jpg
OnlineMC jan19 2.gif
MC-Huset_200x200_aug20.gif
Web-banner-MC-Marine-apr20.gif

© MC-avisa – E-post: post@mc-avisa.no

Adresse: MC-avisa, Box 3009, 4392 Sandnes

www.123mc.no: Kjøp og salg av motorsykkel.