Viktig med en god NM-start


Pressemelding fra Carl Berthelsen / Team Suzuki Norway: "Suzuki-fører Carl Berthelsen kjører for årets NM-tittel i Superbike, men har et veldig avslappet forhold til årets mesterskap. ROADRACING: Denne helgen kjøres den første NM-runden i roadracing på Vålerbanen i Hedmark, og Suzuki-fører Carl Berthelsen er klar for å kjempe om årets NM-gull, men sier han tenker lite på kampen om årets gull. – Jeg har et svært avslappet forhold til årets mesterskap. Jeg har selvfølgelig mål om å vinne NM, men jeg tenker overaskende lite på det. Men det er klart når hjelmen settes på hodet og visiret trekkes ned kommer konkurranseinstinktet, forteller Berthelsen. Alt ligger til rette Carl Berthelsen sier at alt ligger til rette for at dette kan bli sesongen hvor han klatrer høyest opp på pallen når NM-sesongen er ferdigkjørt i september. – Jeg har vært så utrolig nærme tidligere, og mistet gullet på målstreken. Jeg tenker jeg ikke så mye på det, og tenker mer på å gjøre arbeidsoppgavene riktig. Så blir det fokus på å plukke så mange NM-poeng som mulig gjennom sesongen, sier han. Det skal kjøres 12 NM-race over 6 NM-helger denne sesongen og finalen blir under Rudskogen Motorfestival i september. Raskere enn noen gang Tester før sesongen og det første løpet i IDM viser at Berthelsen aldri har vært raskere på motorsykkelen enn han er nå. – Jeg er godt forberedt denne sesongen, og har sluppet en del press spesielt på arbeidsfronten noe som gjør at jeg kan være 100 prosent tilstede under løpene. Det har jeg ikke vært de siste to sesongene, og det tror jeg gjør at vi er mer avslappet som igjen gjør oss mer fokusert og dermed raskere, sier han. Hvor fort er det mulig å kjøre i helgen? – Vi holder et høyt tempo og vi har vist at vi er raskere enn noen gang. Ved tørr bane tror jeg banerekord på Våler kan være innenfor rekkevidde, sier Berthelsen. Berthelsen hadde banerekorden på Vålerbanen i 2008/2009. Skal banerekorden igjen til Kristiansand må Berthelsen kjøre raskere enn 57,3. Været til helgen spår ned mot 10 grader og lettskyet og trolig litt for kaldt for de helt raske tidene." Fotobyline: Schneider Foto.

#Nyhet

Annonseinnhold
MC-OSLO-webbanner-198x198-jan22.jpg
Team Bergen feb22.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonse web 198x300 Sena hjelmer.png
OnlineMC_NY_2021.png
Annonseinnhold
724x66-Suzuki_GSX-S1000R-feb22.jpg
AMD-Banner-mca-jun22.jpg
Banner-mca-sep21.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg
Banner-mca-mai22_724x66-pix.jpg