Genette med ny stor sponsorkontrakt


Pressemelding fra Genette.no: "Etter flere år med tett samarbeid med FOX Head Nordic både innen motocross og streetwear, har Genette nå fått kontrakt med FOX Head Europa. Dette er så langt en av de største kontraktene Genette har inngått på sin vei oppover som motocrossutøver. Etter korrespondanse pr telefon og mail angående omfang og innhold i kontrakt, reiste Genette sist uke til Barcelona for å møte ledelsen i hovedkontoret til FOX Head Europa. Det ble omvisning i flotte lokaler og en fin anledning til å få hilse på alle medarbeiderene som arbeidet under forskjellige divisjoner, men under samme tak. Imponerende showrom I et imponerende showrom ble kontrakten underskrevet sammen med FOX MX Atlet Manager Sandro Marcos. Som bildet viser, fant de to tonen fort, og planer ble utarbeidet for fremtiden. FOX Head Streetwear 2017 Genette oppførte seg som et lite barn i en godteributikk, da hun ble presentert for nyheter innen streetwear i hovedkvarteret til FOX Head Europa."

#Nyhet

Flere nettnyheter:

Annonseinnhold
120201203-mcavisa-dekksett.jpg
MC-Huset-webbanner_apr21.jpg
Team-MC---Web-banner-198x198pix-mar21.jp
CBP-april-2021.jpg
198x198-Voge-web-banner-jan21.jpg
OnlineMC_NY_2021.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_Hayabusa.jp
Banner-mca-apr21.jpg
Speed-Banner-mca-feb21_724x66-pix.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg
Triumph jun21.jpg