Bar & Shield Award til Harley-Davidson Oslo


Pressemelding fra Harley-Davidson:

For andre år på rad vinner Harley-Davidson Oslo prestisjetung Bar & Shield Award. Å bli tildelt Bar & Shield award er for en Harley-Davidson forhandler det samme som å vinne en oscar. H-D Oslo har nå klart bragden for andre året på rad. Hvert år blir forhandlere rundt om i Norden rangert av Harley-Davidson basert på salg, resultater, kundetilfredshet og de ansattes kunnskap om motorsykler og produkter. Bjørnar Hansen, daglig leder hos Harley-Davidson Oslo, er stolt over teamet som blir belønnet med denne prisen andre år på rad. «Det å bli tildelt Bar & Shield Award for andre år på rad er stort. Vi har hatt fokus på å gjøre vårt beste og må innrømme at vi har hatt en tanke langt der bak om at vi kanskje kunne få det til en gang til. Og det fikk vi altså til! Det har vært en glede å lede vårt velfungerende team i 2015, og jeg må takke hver enkelt som har bidratt til å dra i flokk for at vi skulle få det til. Våre kunder skal selvfølgelig også ha en stor takk. Uten deres lojalitet til oss som forhandler hadde vi ikke klart dette.» «Det å bli tildelt denne prisen viser til stor dedikasjon, forpliktelse og teamarbeid hos en forhandler. Harley-Davidson Oslo har klart å holde standarden oppe andre året på rad. Nå har de fått en bekreftelse på all hard jobbing, deres fokus på utdanning og deres grundige kunnskap om merkevaren og kundens behov.» sier Thomas Magnussen, Country Manager Nordic. «Bar & Shield Award er den høyeste anerkjennelsen en Harley-Davidson forhandlet kan få og den vitner om en kundeopplevelse og merkevareengasjement i særklasse.» Bjørnar Hansen ser frem til 2016 og avslutter: «Vi har hatt fokus på å yte den beste kundeservicen, og har fulgt aktivt med på H-D's kundetilfredshetsbarometer CXI for å håndtere avvik hurtig og effektivt. Vi har også hatt ekstra fokus på H-D's unike opplæringsprogram via H-D University, og våre ansatte har for tiden høyeste kursgjennomføringsprosent i Skandinavia. Vi ser fram til 2016 sesongen som nå er i ferd med å komme i siget, og det blir veldig spennende å se hva vi kan få til i år!»

Bildet: (Fra venstre) Bjørnar Hansen (Daglig leder) og Tom Sylling (Eier).

#Nyhet

Flere nettnyheter:

Annonseinnhold
120201203-mcavisa-dekksett.jpg
Duell-nett-banner-198x300-mai21.jpg
MC-Huset-webbanner_apr21.jpg
Team-MC---Web-banner-198x198pix-mar21.jp
CBP-april-2021.jpg
198x198-Voge-web-banner-jan21.jpg
OnlineMC_NY_2021.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_Hayabusa.jp
Banner-mca-apr21.jpg
Speed-Banner-mca-feb21_724x66-pix.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg
Triumph jun21.jpg