Første pallplass i seniorklassen


Pressemelding Sondre “Gekko” Haga: Det ble en delt tredjeplass sammenlagt på Sondre “Gekko” Haga fra Riska i helgen. Trialtalentet konkurrerte som yngst i klassen under Norgescupen i Søgne. – I går var det både hagl, vind og regn, egentlig litt av alt, og nivået på seksjonene var veldig høyt, sier sekstenåringen, som likevel klarte å kjøre seg opp til en tredjeplass under gårsdagens runde. – Men utfordringen i dag var å holde fokus. Jeg er ikke fornøyd med dagens førsterunde, da jeg falt litt ut etter å ha gjort en dårlig seksjon, og det ble en del femmere som ikke hadde trengt å være der. Yngre enn vinnerene Søndagens utfall ble en femteplass, men det holdt fremdeles akkurat til pallplassering sammenlagt etter to runder. Etter en skuffende førsterunde, kjørte “Gekko” Haga seg godt opp i den neste runden. Trener og minder for dagen, søskenbarn Henrik Haga, trekker fram mange gode styrker hos trialtalentet. – Selv om det ble en del tull i søndagens førsterunde, så viser Sondre at han er flink til å snu en dårlig utvikling til bra kjøring. Han sliter litt med timingen på clutch, gass og brems om fokuset ikke er der, men kjøringen er veldig bra innimellom. Det viser resultatene tydelig, sier minderen. Høyt nivå Far og trener Martin Haga har ikke vært minder for sønnen under Norgescupen. – Det hadde jo vært greit å minde for Sondre, men når han og søsteren Hanne kjører samtidig får vi ofte hjelp av Henrik, sier faren. – Når Sondre kjører på et så høyt nivå som han gjør nå, svarer det seg ofte at Henrik er minder. Jeg er uansett glad for at jeg fortsatt for være med på moroa, og se Hanne kjøre! sier han opprømt. Frihelg i vente I ukene som kommer er det mye rom for trening og forberedelse til den kommende EM-runden i Frankrike. – Det var en del syke kanter i Søgne, i tillegg til at føret var i det glatteste laget enkelte plasser. I ukene som kommer er det bare å legge inn hardtrening på syke kanter på glatta. Heldigvis har vi også glatte områder på Riska, så jeg slipper å vente på regnet! ler trialtalentet. I pinsen er det klart for landslagssamling, før det er duket for EM-runde i Frankrike helgen etter. Trenger du mer informasjon til en eventuell sak, kan du kontakte: Martin Haga E-post: martin.haga@neolitt.no Tlf: 913 14 301

#Nyhet

Flere nettnyheter:

Annonseinnhold
120201203-mcavisa-dekksett.jpg
MC-Huset-webbanner_apr21.jpg
Team-MC---Web-banner-198x198pix-mar21.jp
NewMon_NOR_198x198 2.jpg
CBP-april-2021.jpg
198x198-Voge-web-banner-jan21.jpg
OnlineMC_NY_2021.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_Hayabusa.jp
Banner-mca-apr21.jpg
Speed-Banner-mca-feb21_724x66-pix.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg