Polaris ATV, UTV og Slingshop


Polaris ATV/UTV; Hardest working. Smoothest riding. Polaris unike On-Demand System reagerer automatisk hvis bakhjulene skulle miste feste, da kobles begge fremhjulene inn og gir deg full kontroll og fremkommelighet. Når fremhjulene de roterer raskere enn bakhjulene, for eksempel i en sving, tillater også systemet at ytterhjulet roterer raskere enn den innerste. Det gir maskinen mer stabilitet og blir enklere å manøvrere i utfordrende terreng. Det blir også mindre slitasje på dekk, underlaget og naturen. Polaris tilbyr et bredt spekter av ekstrautstyr som kompletterer din maskin. En rekke av praktiske tilbehør i gjennomført kvalitet er tilgjengelig. Slingshot Polaris Slingshot ser ut som en sportsbil i front og en motorsykkel bak. Den lette vekten kombinert med en kraftig 2,4 l (2384 cc) motor gjør at du går fra 0-100 på 5 sekunder. Slingshot er ikke en motorsykkel, men den er definitivt ikke en bil heller! Ta kontakt på tlf. 35 58 41 41 hvis dette er noe for deg.


Annonseinnhold
MC-OSLO-webbanner-198x198-jan22.jpg
Team Bergen feb22.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonse web 198x300 Sena hjelmer.png
OnlineMC_NY_2021.png
Annonseinnhold
724x66-Suzuki_GSX-S1000R-feb22.jpg
AMD-Banner-mca-jun22.jpg
Banner-mca-sep21.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg
Banner-mca-mai22_724x66-pix.jpg