Italia, Japan og Østerrike


Honda; The power of dreams. Honda er ikke bare verdens største motorsykkelprodusent. I over 60 år har de satt preg på MC-industrien, og vært med å utvikle motorsykkelen til å bli et kjøretøy for nytte og avkobing for stadig nye grupper.

Suzuki; Drivkraften til å skape er drivkraften bak alle våre Suzuki-modeller Suzuki har et total modellutvalg av sportssykler, customsykler og offroadsykler fra 50 til 1.800 cc. Suzuki har lenge vært ledende innen både motocross og roadracing, og nettopp disse erfaringene bringes videre til utviklingen av hver eneste Suzuki motorsykkel.

Aprilia; Velkommen til lidenskapen – velkommen til Aprilia Å kjøre en Aprilia setter krav til deg. Du må like å være en leder. Det betyr ikke at du aldri kan kjøre i følge – tvert imot – men du må bære vissheten om at det er på dine premisser, og at du når som helst kan kjenne friheten ved et minste vink med labben.

Vespa; La dolce vita. Vespa – det Italienske ikonet innen scooter markedet, som produserer og designer det andre kopierer. Videre presentasjon overflødig!

KTM; Ready to Race "Ready to race" er mer enn et godt slagord. KTM står for motorsykler av høy kvalitet. Hver sykkel er kompromissløst godt utviklet og grundig testet i den tøffe motorsport-verdenen.


Annonseinnhold
MC-OSLO-webbanner-198x198-jan22.jpg
Desmodromene-nettbanner-apr22_2.jpg
Team Bergen feb22.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonse web 198x300 Quad lock.png
Halvarssons_Mcavis_198x198px.jpg
OnlineMC_NY_2021.png
Annonseinnhold
724x66-Suzuki_GSX-S1000R-feb22.jpg
AMD Banner-mca-mar22.jpg
Banner-mca-sep21.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg
Banner-mca-mai22_724x66-pix.jpg