Italia, Japan og Østerrike


Honda; The power of dreams. Honda er ikke bare verdens største motorsykkelprodusent. I over 60 år har de satt preg på MC-industrien, og vært med å utvikle motorsykkelen til å bli et kjøretøy for nytte og avkobing for stadig nye grupper.

Suzuki; Drivkraften til å skape er drivkraften bak alle våre Suzuki-modeller Suzuki har et total modellutvalg av sportssykler, customsykler og offroadsykler fra 50 til 1.800 cc. Suzuki har lenge vært ledende innen både motocross og roadracing, og nettopp disse erfaringene bringes videre til utviklingen av hver eneste Suzuki motorsykkel.

Aprilia; Velkommen til lidenskapen – velkommen til Aprilia Å kjøre en Aprilia setter krav til deg. Du må like å være en leder. Det betyr ikke at du aldri kan kjøre i følge – tvert imot – men du må bære vissheten om at det er på dine premisser, og at du når som helst kan kjenne friheten ved et minste vink med labben.

Vespa; La dolce vita. Vespa – det Italienske ikonet innen scooter markedet, som produserer og designer det andre kopierer. Videre presentasjon overflødig!

KTM; Ready to Race "Ready to race" er mer enn et godt slagord. KTM står for motorsykler av høy kvalitet. Hver sykkel er kompromissløst godt utviklet og grundig testet i den tøffe motorsport-verdenen.


Flere nettnyheter:

Annonseinnhold
120201203-mcavisa-dekksett.jpg
Duell-nett-banner-198x300-mai21.jpg
MC-Huset-webbanner_apr21.jpg
Team-MC---Web-banner-198x198pix-mar21.jp
CBP-april-2021.jpg
198x198-Voge-web-banner-jan21.jpg
OnlineMC_NY_2021.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_Hayabusa.jp
Banner-mca-apr21.jpg
Speed-Banner-mca-feb21_724x66-pix.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg
Triumph jun21.jpg