Yamaha MWT-9 i 2018?


Yamahas sjef Hiroyuki Yanagi har antydet hvilken retning firmaet vil ta i fremtiden ved å slå fast at de vil involvere seg i en ny type kjøretøy - mest sannsynlig trehjulinger som kan legges over i sving. Yamaha har allerede bekreftet at det kommer en produksjonsutgave av konseptmaskinen MWT-9 med MT-09 motor og dermed vil Yamahas utvalg av lenende trehjulinger dobles, ettersom de har Tricity fra før. Yanagis sa dette i et intervju etter at firmaet slapp sin årsrapport hvor planene for de neste to årene ble gjort rede for. Han sa videre at Yamaha har sluppet 250 nye modeller, fordelt på hele produktrekken, og nye 270 er planlagt. Merk at dette gjelder hele produktrekken - ikke bare motorsykkel. Når det gjelder konvensjonelle motorsykler vil Yamaha fortsette sin plattformbaserte modellutvikling, noe som reduserer antallet motorer og chassis, men øker antall modeller - spionfotos av en mellomvekt Tenere med MT-07 motor har allerede vært vist på forskjellige nettsteder. Ellers forteller årsrapporten at Yamaha har god økonomi: Salgsinntekter har gått litt opp, men netto fortjeneste har gått litt ned, noe som visstnok skyldes økt bedriftsbeskatning. Med en sterk økonomi i ryggen og positive utsikter for MC-salget på verdensbasis kan det synes som om Yamaha har det trygt og legger stadig modigere planer for fremtiden.

#Nyhet

Annonseinnhold
MC-OSLO-webbanner-198x198-jan22.jpg
Team Bergen feb22.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonse web 198x300 Sena hjelmer.png
OnlineMC_NY_2021.png
Annonseinnhold
724x66-Suzuki_GSX-S1000R-feb22.jpg
AMD-Banner-mca-jun22.jpg
Banner-mca-sep21.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg
Banner-mca-mai22_724x66-pix.jpg