Yamaha MWT-9 i 2018?

22.04.2016

 

Yamahas sjef Hiroyuki Yanagi har antydet hvilken retning firmaet vil ta i fremtiden ved å slå fast at de vil involvere seg i en ny type kjøretøy - mest sannsynlig trehjulinger som kan legges over i sving. Yamaha har allerede bekreftet at det kommer en produksjonsutgave av konseptmaskinen MWT-9 med MT-09 motor og dermed vil Yamahas utvalg av lenende trehjulinger dobles, ettersom de har Tricity fra før.
Yanagis sa dette i et intervju etter at firmaet slapp sin årsrapport hvor planene for de neste to årene ble gjort rede for. Han sa videre at Yamaha har sluppet 250 nye modeller, fordelt på hele produktrekken, og nye 270 er planlagt. Merk at dette gjelder hele produktrekken - ikke bare motorsykkel.
Når det gjelder konvensjonelle motorsykler vil Yamaha fortsette sin plattformbaserte modellutvikling, noe som reduserer antallet motorer og chassis, men øker antall modeller - spionfotos av en mellomvekt Tenere med MT-07 motor har allerede vært vist på forskjellige nettsteder.

Ellers forteller årsrapporten at Yamaha har god økonomi: Salgsinntekter har gått litt opp, men netto fortjeneste har gått litt ned, noe som visstnok skyldes økt bedriftsbeskatning. Med en sterk økonomi i ryggen og positive utsikter for MC-salget på verdensbasis kan det synes som om Yamaha har det trygt og legger stadig modigere planer for fremtiden.

Please reload

Banner-123mc-på-mca-nettside-2.jpg

Nyhetsarkiv:

Please reload

Flere nettnyheter:

Please reload

Annonseinnhold
120190723---mettzeler_MC Oslo.jpg
MC-Huset_aug19.gif

Bunn

OnlineMC jan19 2.gif
Annonseinnhold
MC-avisa_ES_Zero_april-19_724x66.gif
AMD banner april 2019.gif
Banner-mca-mai19.gif
120190723---mettzeler_MC Oslo.jpg

© MC-avisa – E-post: post@mc-avisa.no

Adresse: MC-avisa, Box 3009, 4392 Sandnes

www.123mc.no: Kjøp og salg av motorsykkel.

MC-Huset_aug19.gif
OnlineMC jan19 2.gif