Tilbake på hjemmebane

21.04.2016

 

Pressemelding:

"Etter flere internasjonale løp er trialtalentet Sondre “Gekko” Haga tilbake på hjemmebane på Riska. I helgen går Rogalandsmesterskapet i trial av stabelen.

– Det er deilig å slippe all reisingen og sove hjemme i egen seng i stedet for i bobilen, sier Sondre “Gekko” Haga. Etter flere internasjonale mesterskapsrunder der ikke alt har gått som man skulle håpet, gleder unggutten seg til å kjøre sykkelen hjemme på trialfeltet på Riska.

– Nå står jeg hjemme i garasjen og renser forgasseren og diverse andre småting for å få sykkelen klar til løpet. Det er egentlig ganske deilig.

Lokale talenter
Far og trener Martin Haga er klar på at Rogalandsmesterskapet først og fremst er for rekruttering og en utviklingsarena for de lokale førerne.

– En sånn plattform er svært viktig for de lokale talentene. De som kjører er fra elleve år og oppover, og det er veldig annerledes å kjøre løp enn å trene alene på egenlagde seksjoner på treningsområdet, sier faren.

– Det er viktig å gi de unge en sjanse, men det er også viktig for Sondre. Dette er en mulighet til å gjøre et løp med litt lavere skuldre enn det har vært de siste to ukene, i tillegg til at det er lettere å holde fokus.

Fortsatt viktig
“Gekko” Haga er klar på at Rogalandsmesterskapet heller ikke er noe å kimse av.

– Det er jo viktig trening, alle løp er det. Selv om jeg er roligere og sover bedre foran dette løpet enn en internasjonal mesterskapsrunde, så må man fortsatt ta Rogalandsmesterskapet på alvor. Det er en god mulighet til å vise seg lokalt, for både sponsorer og tilskuere, sier trialtalentet.

Rogalandsmesterskapet foregår på Hesthammeren på Hommersåk førstkommende helg, lørdag 23. og søndag 24. april. Det er også andre lokale talenter som er med, blant annet Hanne G. Haga og Huldeborg Barkved som kjørte EM-runde i Spania den første helgen i april."

Please reload

Banner-123mc-på-mca-nettside-2.jpg

Nyhetsarkiv:

Please reload

Flere nettnyheter:

Please reload

Annonseinnhold
120190723---mettzeler_MC Oslo.jpg
HQV_campaign_dec_19_offroad_198x200_NO_v
Utstyrsbanner_nov19.gif

Bunn

OnlineMC1_NY.gif
Annonseinnhold
MC-avisa_ES_Zero_april-19_724x66.gif
AMD banner april 2019.gif
Banner-mca-mai19.gif
120190723---mettzeler_MC Oslo.jpg
OnlineMC jan19 2.gif
Utstyrsbanner_nov19.gif
HQV_campaign_dec_19_offroad_198x200_NO_v

© MC-avisa – E-post: post@mc-avisa.no

Adresse: MC-avisa, Box 3009, 4392 Sandnes

www.123mc.no: Kjøp og salg av motorsykkel.