Stor forhandler utvider med kjente merker


Pressemelding: "AB. Motor AS er en av Midt-Norges største aktører på motorsykkel, moped, ATV og snøscooter. Fra 25. april vil de også distribuere motorsykler fra verdens største motorprodusent, Honda, og scootere fra velkjente Vespa og Piaggio. Tror kundene vil sette pris det Dermed vil AB. Motor være Midt-Norges største forhandler av anerkjente Honda og Vespa/Piaggio. Daglig leder Albert Bromstad tror kundene vil sette pris på nyheten: – For oss er det veldig gøy å få nye, solide merkevarer og produkter inn. Det liker vi å jobbe med, og vi tror også kundene vil sette pris på at vi fører disse kjente og populære merkene, sier Albert Bromstad. Sør-Trøndelag er et viktig område I det norske markedet står Sør-Trøndelag for så mye som 4,5 prosent av totalsalget av motorsykler. Det er en av grunnene til at salgs- og markedssjef hos den norske importøren Kellox/Loxkel ser på avtalen med AB. Motor AS som svært viktig: – Sør-Trøndelag er et kjempeviktig område, så dette betyr mye for oss. Vi gleder oss til å få verdens største motorprodusent representert i dette distriktet. Med AB. Motor AS på laget, får vi en forhandler med god kompetanse, genuin interesse for motorsykler og et godt rykte, sier Anton Vestavik."

#Nyhet

Flere nettnyheter:

Nyhetsarkiv:

Annonseinnhold
120190723---mettzeler_MC Oslo.jpg
MC-Huset_200x200_aug20.gif
198x198_Yamaha_des20.gif
OnlineMC1_NY.gif
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_DL1050XT ok
AMD-banner-mca-mar20.gif
Speed_Banner-mca-mar20_okt.gif
120190723---mettzeler_MC Oslo.jpg
OnlineMC jan19 2.gif
MC-Huset_200x200_aug20.gif
198x198_Yamaha_des20.gif

© MC-avisa – E-post: post@mc-avisa.no

Adresse: MC-avisa, Box 3009, 4392 Sandnes

www.123mc.no: Kjøp og salg av motorsykkel.