Stor forhandler utvider med kjente merker


Pressemelding: "AB. Motor AS er en av Midt-Norges største aktører på motorsykkel, moped, ATV og snøscooter. Fra 25. april vil de også distribuere motorsykler fra verdens største motorprodusent, Honda, og scootere fra velkjente Vespa og Piaggio. Tror kundene vil sette pris det Dermed vil AB. Motor være Midt-Norges største forhandler av anerkjente Honda og Vespa/Piaggio. Daglig leder Albert Bromstad tror kundene vil sette pris på nyheten: – For oss er det veldig gøy å få nye, solide merkevarer og produkter inn. Det liker vi å jobbe med, og vi tror også kundene vil sette pris på at vi fører disse kjente og populære merkene, sier Albert Bromstad. Sør-Trøndelag er et viktig område I det norske markedet står Sør-Trøndelag for så mye som 4,5 prosent av totalsalget av motorsykler. Det er en av grunnene til at salgs- og markedssjef hos den norske importøren Kellox/Loxkel ser på avtalen med AB. Motor AS som svært viktig: – Sør-Trøndelag er et kjempeviktig område, så dette betyr mye for oss. Vi gleder oss til å få verdens største motorprodusent representert i dette distriktet. Med AB. Motor AS på laget, får vi en forhandler med god kompetanse, genuin interesse for motorsykler og et godt rykte, sier Anton Vestavik."

#Nyhet

Flere nettnyheter:

Annonseinnhold
120201203-mcavisa-dekksett.jpg
MC-Huset-webbanner_apr21.jpg
Team-MC---Web-banner-198x198pix-mar21.jp
CBP-april-2021.jpg
198x198-Voge-web-banner-jan21.jpg
OnlineMC_NY_2021.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_Hayabusa.jp
Banner-mca-apr21.jpg
Speed-Banner-mca-feb21_724x66-pix.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg