Rossi bekrefter...

10.04.2016

 

I en artikkel i italiensk presse på fredag av den italienske journalisten Nicolas Patrini, som arbeider for Motociclismo, siteres Rossi på en uttalelse om Lorenzos potensielle overgang til Ducati. Sitatet følger hakk i hæl på forrige ukes uttalelse fra Giacomo Agostini om samme sak, hvor han hevdet at Audi/Ducati hadde tilbudt Lorenzo en fabelaktig sum for å få navnet hans på kontrakten. Dette er hva Rossi sa – i følge Patrini – og det er temmelig eksplosive saker: "Ja. Jeg bekrefter ryktene om Lorenzo og Ducati, selv om ingenting er offisielt ennå. Han hadde baller nok til å ta beslutningen, og han kommer til å gjøre det bra. Jorge er en fantastisk fører og han vil helt klart få gode resultater. Dagens røde sykkel er en maskin som har blitt konkurransedyktig."

 

En offisiell uttalelse ventes fra Ducati, og når den først har kommet er det ventet at Maverick Vinales blir tildelt det ledige setet hos Yamaha – med Rossi som teamkamerat. Det er imidlertid mer enn en side til denne saken: Når det blir offisielt bekreftet at Lorenzo kjører Ducati neste år, kan det mer enn vel skje at Andrea Iannone finner ut at han er arbeidsledig. Hittil er det ingen konkrete indikasjoner på at dette vil skje, men ryktet om det er meget sterkt i italiensk presse for øyeblikket...

Please reload

Banner-123mc-på-mca-nettside-2.jpg

Nyhetsarkiv:

Please reload

Flere nettnyheter:

Please reload

Annonseinnhold
120190723---mettzeler_MC Oslo.jpg
HQV_campaign_dec_19_offroad_198x200_NO_v
Utstyrsbanner_nov19.gif

Bunn

OnlineMC1_NY.gif
Annonseinnhold
MC-avisa_ES_Zero_april-19_724x66.gif
AMD banner april 2019.gif
Banner-mca-mai19.gif
120190723---mettzeler_MC Oslo.jpg
OnlineMC jan19 2.gif
Utstyrsbanner_nov19.gif
HQV_campaign_dec_19_offroad_198x200_NO_v

© MC-avisa – E-post: post@mc-avisa.no

Adresse: MC-avisa, Box 3009, 4392 Sandnes

www.123mc.no: Kjøp og salg av motorsykkel.