KTM forbereder seg for Moto GP

02.04.2016

 

Det tør være velkjent at KTM satser på Moto GP i 2017 med en helt ny prototype racer. De har allerede gjort en del testing med Mika Kallio og Randy de Puniet i setet – nå sist i Valencia. Det er samme bane hvor KTM har tenkt å la sykkelen debutere i siste runde av årets Moto GP.

 

Når det gjelder hvem som skal kjøre sykkelen neste år har det skjedd noe: Engelske Bradley Smith, som til nå har kjørt Tech 3 Yamaha, har tegnet kontrakt med østerrikerne. Tech 3 er et team Yamaha bruker for å utvikle lovende førere, men Smith ansees ferdig utviklet, og ryktene kunne fortelle at han ikke ville få fornyet sin kontrakt etter årets sesong. Han er kjent for sitt ukuelige pågangsmot når det gjelder både utvikling av sykkelen og kjøring. Smith fortsetter ut året på Tech 3 Yamaha, men fra 2017 er det altså KTM som gjelder.

 

KTM har racing i sitt DNA, og etter tiår med offroadkonkurranser og unektelig suksess viser de nå interesse for roadracing. Denne interessen vil, dersom de følger sin vanlige politikk, sannsynligvis føre til en ny generasjon gatesykler.

 

Vi ser frem til å få nok et seriøst team inn i Moto GP – jo flere, jo bedre. Så kanskje Kawasaki blir lei av å dominere Superbike og satser GP, de og? Det er lov å håpe.

Ellers beklager vi at oppmerksomheten uvegerlig draes fra Bradley Smiths solbebrillede raceface og over til den vidunderlig vakre damen med paraply, men det er slikt han må finne seg i når han stiller seg i nærheten av henne!

Please reload

Banner-123mc-på-mca-nettside-2.jpg

Nyhetsarkiv:

Please reload

Flere nettnyheter:

Please reload

Annonseinnhold
120190723---mettzeler_MC Oslo.jpg
HQV_campaign_dec_19_offroad_198x200_NO_v
Utstyrsbanner_nov19.gif

Bunn

OnlineMC jan19 2.gif
Annonseinnhold
MC-avisa_ES_Zero_april-19_724x66.gif
AMD banner april 2019.gif
Banner-mca-mai19.gif
120190723---mettzeler_MC Oslo.jpg
OnlineMC jan19 2.gif
Utstyrsbanner_nov19.gif
HQV_campaign_dec_19_offroad_198x200_NO_v

© MC-avisa – E-post: post@mc-avisa.no

Adresse: MC-avisa, Box 3009, 4392 Sandnes

www.123mc.no: Kjøp og salg av motorsykkel.