Audi tilbyr Lorenzo gigantsum for å kjøre Ducati


Silly Season begynner uvanlig tidlig i år: Valentino Rossi har allerede tegnet kontrakt med Yamaha for 2017 og 2018, men teamkamerat Lorenzo sitter fortsatt på gjerdet – til tross for at det foreligger et konkret tilbud fra Yamaha. Grunnen til det kan være at det ligger mer enn ett tilbud på bordet og at det er årsakenn til at Lorenzo sitter på gjerdet og ikke ønsker å forplikte seg ennå.

Den italienske legenden Giacomo Agostini har hatt en prat med det italienske nettstedet quotidiano.net om hva som foregår bak kulissene når det gjelder Lorenzos framtid. I intervjuet slår han fast at det dreier seg om penger, mye penger: "Jeg vet med sikkerhet at Audi, som kontrollerer Ducati, har gitt Lorenzo et giganttilbud. Om pengene de tilbyr oppveier for det faktum at han må gi fra seg den beste redskapen – som Yamaha er for øyeblikket – gjenstår å se. Hvis Jorge tror at han kan ha innvirkning på de rødes suksess, bør han ta i mot utfordringen. Men jeg tror ikke han er helt overbevist".

Og der står saken. For egen del spekulerer vi: Er det penger eller lyst på seier som driver gutten? Eller er det en kombinasjon av begge deler? Og hvis han flytter fra Yamaha til Ducati, vil Casey Stoner sette seg på det ledige Yamahasetet og benytte anledningen til å gruse erkefienden Rossi?

Som det ble sagt i et savnet TV-program: Framleis forvirra? Fylgj med i neste bolken av Forviklingar...

#Nyhet

Flere nettnyheter:

Annonseinnhold
120201203-mcavisa-dekksett.jpg
MC-Huset-webbanner_apr21.jpg
Team-MC---Web-banner-198x198pix-mar21.jp
NewMon_NOR_198x198 2.jpg
CBP-april-2021.jpg
198x198-Voge-web-banner-jan21.jpg
OnlineMC_NY_2021.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_Hayabusa.jp
Banner-mca-apr21.jpg
Speed-Banner-mca-feb21_724x66-pix.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg