Intensiv periode med opptrening for Genette

30.03.2016

 

Pressemelding fra Genette.no:

 

"Etter skaden i første VM runde i Qatar, gjennomgår  Genette nå en intensiv periode med opptrening. Olympiatoppen har nå virkelig vist seg å ha stor verdi, hvor de stiller med kompetanse og praktisk hjelp i denne perioden.

Etter hjemkomsten fra Qatar, ble Genette umiddelbart tatt hånd om av legene på Olympiatoppen, som blant annet bestod av anerkjente hånd kirurger fra Ullevål sykehus. De konstaterte et meget bra arbeid av legene i Qatar, noe som igjen førte til at operasjon var unødvendig.

Foruten at Genette nå får skiftet gipsen hver uke for å gjøre det mest mulig komfortabelt under trening, er det lagt opp til et individuelt program tilpasset skaden for å kunne stå sterkest mulig rustet til neste race.

Genette og de rundt henne benytter tiden godt , til blant annet samtaler med nye aktuelle sponsorer, videre arbeid med å publisere webshop, videreutvikling av ny webside og ikke minst det å ivareta allerede gode sponsorer og støtteapparat(...)"

Please reload

Banner-123mc-på-mca-nettside-2.jpg

Nyhetsarkiv:

Please reload

Flere nettnyheter:

Please reload

Annonseinnhold
120190723---mettzeler_MC Oslo.jpg
HQV_campaign_dec_19_offroad_198x200_NO_v
Utstyrsbanner_nov19.gif

Bunn

OnlineMC1_NY.gif
Annonseinnhold
MC-avisa_ES_Zero_april-19_724x66.gif
AMD banner april 2019.gif
Banner-mca-mai19.gif
120190723---mettzeler_MC Oslo.jpg
OnlineMC jan19 2.gif
Utstyrsbanner_nov19.gif
HQV_campaign_dec_19_offroad_198x200_NO_v

© MC-avisa – E-post: post@mc-avisa.no

Adresse: MC-avisa, Box 3009, 4392 Sandnes

www.123mc.no: Kjøp og salg av motorsykkel.