MC-Huset Nydal utvider


Nå har den nye 4-felts motorveien langs Mjøsa blitt ferdig. Dette betyr at årevis med kø mellom Minnesund og Hamar har blitt historie. Turen til MC-Huset i Nydal har blitt både kortere og raskere hvis en kommer på E6´en fra Oslo. Når en kommer til avkjørselen til Nydal, så dukker også den nye IKEA-butikken opp på den andre siden av E6´en. I butikken blir jeg møtt av en smilende Rune ”Ludvik” Johansen som har ansvar for salg av motorsykler og utstyr. Gamlefar sjøl, Per Almestrand, dukker opp i arbeidsklær, og kan fortelle at de holder på med å få asfaltert hele parkeringsplassen ved siden av bygget. Nytt butikklokale Det første som møter deg når du kjører inn til MC-Huset Nydal AS, er et helt nytt påbygg der BMW-utstillingen har fått plass. Dette bygget er på 170 kvadratmeter og har en høyde på 5 meter. Det ligger rett ved siden av de gamle salgslokalene, og det er store dører mellom det nye og gamle salgslokalet. Her har designerne til BMW fått boltre seg, og nå finner du Norges høyeste shop-in-shop BMW-løsning på Hamar. Til og med et eget kafè-hjørne som MC-kunder kan slappe av i, finner du i nybygget. Det er ikke bare BMW-avdelingen som har fått en oppgradering. Resten av utstillingslokalene har fått nytt tak, og det planlegges oppgraderinger både når det gjelder Honda- og Yamaha-avdelingene. Det som også er spesielt med MC-Huset Nydal, er at de har egen inngang til verkstedet. Daglig leder, Aagot Almestrand, kan fortelle at de alltid har satset skikkelig på service og verksted. Historikk Det begynte for 45 år siden. I 1970 ble 23 år gamle Per Almestrand ansatt i Birger Engeli motorsykkelverksted på Furnes. 1. januar 1971 kjøpte han bedriften og fikk forhandlerrett på Honda, Kawasaki, Suzuki og Yamaha. Navnet ble endret til MC-Huset Furnes. I løpet av årene har MC-Huset utviklet seg til å bli en betydningsfull MC-forhandler. Med 12 ansatte (17 i høysesongen), omsatte bedriften for 36,5 millioner i 2014. I 2015 solgte de 170 tunge sykler og 110 mopeder/scootere, pluss lettvektere og ATV´er. Mens motorsykkelbutikker har blitt etablert – og forvunnet – har MC-Huset blitt en institusjon, til glede og nytte for motorsyklister i Øst- og Midt-Norge. MC-kompetanse -Med vår beliggenhet her i Mjøs-distriktet kan vi aldri bli størst, men vi har et brennende ønske om å være best, forteller Ludvik meg. MC-kompetansen ligger i veggene i MC-Huset. MC-avisa har tidligere kalt Per en ”guru” innen motorsykkel. Han var med å starte ”Mjøsarunden” tidlig på 70-tallet, og som aktiv crosskjører har han flere NM-pokaler. Aagot har vært med mannen fra starten, og Ludvik begynner å bli en veteran han også. På verkstedet har de flere ansatte, med Johnny Løvberg i spissen. Han har jobbet i firmaet i 33 år. Det står som sagt ikke på erfaring og kompetanse. Ludvik kunne fortelle at de har kompetanse på eldre MC, og utfører deleservice til hele landet. Ta turen innom MC-Huset i Nydal neste gang du er i Mjøsområdet. Butikken ligger rett utenfor Hamar, og det er bare å spørre etter kaffi. MC-gleden får du på kjøpet...

#Nyhet

Flere nettnyheter:

Annonseinnhold
120201203-mcavisa-dekksett.jpg
MC-Huset-webbanner_apr21.jpg
Team-MC---Web-banner-198x198pix-mar21.jp
NewMon_NOR_198x198 2.jpg
CBP-april-2021.jpg
198x198-Voge-web-banner-jan21.jpg
OnlineMC_NY_2021.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_Hayabusa.jp
Banner-mca-apr21.jpg
Speed-Banner-mca-feb21_724x66-pix.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg