Ny Benelli-importør i Tyskland og Sveits


Qianjiang Group, som i dag kontrollerer Benelli, har nylig annonsert at KSR Group GmbH er ny Benelli-importør for Tyskland og Sveits. KSR Group har sin base i Krems i Østerrike. De vil ta over alt ansvaret for markedsføring, salg og ettersalgsservice for Benelli motorsykler – ikke scootere – i på det tyske og det sveitsiske markedet. - "Vi er veldig stolt over avtalen med KSR Group. Denne avtalen vil gjøre oss mer effektive og skarpe på det tyske markedet, noe som er viktig for Benelli," sier Yan Haimei, fullmektig for Benelli. – "Vi er begeistret for å distribuere dette tradisjonsrike MC-merket med mer enn hundre år med stor historie i Tyskland og Sveits. Qianjiang Group og KSR Group har sammarbeidet i mer enn ti år, og vi ser frem til å intensivere sammarbeidet med å distibuere Benelli i det tyske og sveitsiske markedet. Vi er sikker på at Benelli ikke bare har en fantastisk historie, men også en stor fremtid," sier Michael Kirschenhofer, KSR Groups diriktør.

#Nyhet

Flere nettnyheter:

Annonseinnhold
120201203-mcavisa-dekksett.jpg
MC-Huset-webbanner_apr21.jpg
Team-MC---Web-banner-198x198pix-mar21.jp
CBP-april-2021.jpg
198x198-Voge-web-banner-jan21.jpg
OnlineMC_NY_2021.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_Hayabusa.jp
Banner-mca-apr21.jpg
Speed-Banner-mca-feb21_724x66-pix.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg
Triumph jun21.jpg