Samsung Smart Windshield konsept


Vi skriver 2016 og teknologisk sett burde vi forlengst hatt HUD (Head Up Display) på visirene våre. Teknologien har tross alt vært tilgjengelig i flere tiår og har hjulpet mer enn en jagerpilot å drepe et eller flere av sine medmennesker... Når en i tillegg tar i betraktning hvor avhengig mange er av å være tilkoplet omverdenen til enhver tid, er det nesten underlig at det overhodet er mulig å selge hjelmer uten HUD.

Samsung håper å endre denne trøstesløse tilværelsen og sørge for at du kan være i kontakt med alle dine 10.483 venner til enhver tid ved hjelp av sitt nye "Smart Windshield" konsept. Prinsippet er enkelt: Vindskjermen snakker med din smarttelefon via en app og sørger for at du får navigasjonshjelp, anrop, sms og e-mail opp på vindskjermen ved hjelp av en spesiell projektor. Samsung hevder at systemet vil føre til sikrere trafikk, noe vi tillater oss å tvile på. Det finne tross alt noen der ute som texter mens de kjører – ikke sant, Lewis Hamilton??

For øyeblikket er Smart Windshield bare et konsept, men elektronikkgiganten har visstnok inngått samarbeid med Yamaha Italia om å utvikle systemet videre, og det finnes sikkert et behov for at en del scooterførere trenger å vite hvor de skal og være i kontakt med omverdenen til en hver tid. I så måte må Italia være et perfekt forsøksområde...

For egen del mener vi å kunne hevde at det faktisk er en god grunn til at HUD fortsatt er fraværende på våre hjelmvisir – og det skal vi være takknemlig for. Trafikken har nok svimehoder som det er!

#Nyhet

Flere nettnyheter:

Nyhetsarkiv:

Annonseinnhold
MC-OSLO-web-banner-des20.gif
Ducati feb21.jpg
CBP_198x198_jan21.gif
198x198-Voge-web-banner-jan21.jpg
MC-Huset_200x200_aug20.gif
OnlineMC_2021-1.gif
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_DL1050XT ok
AMD-banner-mca-mar20.gif
Speed-Banner-mca-feb21_724x66-pix.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg
Ducati feb21.jpg
CBP_198x198_jan21.gif
MC-OSLO-web-banner-des20.gif
OnlineMC_2021-1.gif
198x198-Voge-web-banner-jan21.jpg
MC-Huset_200x200_aug20.gif

© MC-avisa – E-post: post@mc-avisa.no

Adresse: MC-avisa, Box 3009, 4392 Sandnes

www.123mc.no: Kjøp og salg av motorsykkel.