LeasePlan med MC-leasing


Nå er det mulig å bestille leasing på din nye Kawasaki. LeasePlan Norge tilbyr nå flere modeller på sine nettsider, der de også skriver: "LeasePlan har, i samarbeid med Kawasaki Norge, gleden av å presentere en stor nyhet. Som først i Norge/Europa (og antagelig i hele verden), er vi først ute med operasjonell leasing av motorsykler. Prisene under inkluderer alt av service og vedlikehold, samt årsavgift. Leasing av motorsykkel skal være forutsigbart, trygt og lettvint. Vi kan også bake inn vinterlagring i leien til en fast lav pris. Fordeler med leasing: -Forutsigbart – ingen bekymringer -Lettvint - Alt inkludert i en fast månedssum -Liten kapitalbinding – inngangsbillett er en lav forskuddsleie -Full kontroll på service og vedlikehold -Du slipper salg av brukt sykkel." I MC-avisa #4-16 har vi en artikkel med intervju med LeasePlan Norge og Kawa-importøren NMI AS om årets leasing-nyhet! Sjekk ut hvilke Kawa-modeller LeasePlan tilbyr leasing på deres nettside: https://www.leaseplango.no/page/mc-leasing.

#Nyhet

Flere nettnyheter:

Annonseinnhold
120201203-mcavisa-dekksett.jpg
MC-Huset-webbanner_apr21.jpg
Team-MC---Web-banner-198x198pix-mar21.jp
NewMon_NOR_198x198 2.jpg
CBP-april-2021.jpg
198x198-Voge-web-banner-jan21.jpg
OnlineMC_NY_2021.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_Hayabusa.jp
Banner-mca-apr21.jpg
Speed-Banner-mca-feb21_724x66-pix.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg