Honda Africa Twin Adventure Sports konsept


Det ligger en viss ironi i det faktum at de fleste såkalte adventuresykler er så asfaltorientert at produsentene ser seg nødt til å ta frem versjoner som tilfredsstiller kunder som krever mer allsidighet av sykkelen.

BMW var først ute med sin GS Adventure – en sykkel som var mer offroad orientert og med atskillig lengre rekkevidde enn den originale GS. Suzuki lager en "Adventure" versjon av V-Strom 1000. Aprilia har sin Caponord Rally, Ducati har nettopp sluppet sin Multistrada Enduro og KTM lager selvfølgelig en rekke varianter av sine Adventure modeller.

Nå ser det ut til at Honda følger samme stien, i hvert fall hvis en skal dømme etter konseptsykkelen som ble vist nylig.

Africa Twin henvender seg allerede til den mer ekstreme delen av markedet og har seriøs offroad kapasitet, som navnet antyder. Men den nye Africa Twin Adventure Sports Concept, som det fulle døpenavnet lyder, tar sykkelen ennå et steg videre. Utgangspunktet er selvfølgelig det samme som Africa Twin: Samme motor, samme chassis, samme karrosserideler, men det er allikevel forandringer som er verd å merke seg.

Den massive bukspoileren i aluminium minner om den som på de gamle NXR 750 Paris-Dakar racerne og, selvfølgelig, den originale Africa Twin. Bakparten er ny, setet er en flatere motocross type. Bagasjebrett av stålrør erstatter det fornemme aluminiumsbrettet på standardversjonen og en frekk Termignoni lydpotte sørger for riktig sound. Fargeskjemaet er det samme som førstegenerasjons Africa Twin. Av en eller annen grunn har Honda valgt å utelate speil og blinklys. Det må antas at de kommer på plass igjen dersom sykkelen får klarsignal til å gå i produksjon, noe som sannsynligvis vil ta minst 12 måneder.

#Nyhet

Flere nettnyheter:

Annonseinnhold
120201203-mcavisa-dekksett.jpg
MC-Huset-webbanner_apr21.jpg
Team-MC---Web-banner-198x198pix-mar21.jp
NewMon_NOR_198x198 2.jpg
CBP-april-2021.jpg
198x198-Voge-web-banner-jan21.jpg
OnlineMC_NY_2021.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_Hayabusa.jp
Banner-mca-apr21.jpg
Speed-Banner-mca-feb21_724x66-pix.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg
NewMon_NOR_198x198 2.jpg
Team-MC---Web-banner-198x198pix-mar21.jp
CBP-april-2021.jpg
120201203-mcavisa-dekksett.jpg
OnlineMC_NY_2021.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
198x198-Voge-web-banner-jan21.jpg
MC-Huset-webbanner_apr21.jpg

© MC-avisa – E-post: post@mc-avisa.no

Adresse: MC-avisa, Box 3009, 4392 Sandnes

www.123mc.no: Kjøp og salg av motorsykkel.