André Villa FMX Show på turne til fire norske sommerbyer i juli


Pressemelding: "TV2-aktuelle André Villa har samlet et FMX-team med representanter fra fire verdensdeler. 16.-22. juli kommer noen av verdens beste utøvere innen FMX og BMX til fire norske sommerbyer for å lage forrykende show. Besøker Kristiansand, Fredrikstad, Tønsberg og Lillehammer Første show går av stabelen i Kristiansand 16. juli, deretter drar arrangementet videre til Fredrikstad 18. juli, Tønsberg 20. juli, og avslutter på Lillehammer 22. juli. Villa sitt FMX-team består av den amerikanske X-Games vinneren Bryce Hudson, australske Ryan Brown, japanske Genki Watanabe og Norges nye FMX-yndling Oliver Lie. Norgesmester i bmx, Didrik Dege Dimmen, stiller med sitt bmx-team – også det stappfullt av talent i verdensklasse. Villa har lenge drømt om å gjennomføre en showturné som dette, og med hovedsponsoren Monster Energy i ryggen skal drømmen nå endelig bli virkelighet. – «I femten år var mine ambisjoner gullmedaljer og titler. Nå handler det om å underholde, glede og imponere det norske folk med det beste vi kan. Gode venner i verdenstoppen skal være med å fylle en omfattende koreografi, og vi skal besøke fire av Norges beste sommerbyer. Det vil være actionfylt fra start til slutt!» - Andre Villa Det hele handler om å dele sporten med det norske publikum. Showet er familievennlig, og skal være et morsomt aktivitetstilbud for lokalbefolkningen og sommerturister som befinner seg i de ulike byene. Utøverne skal underholde, glede og imponere med utrolige triks, og publikum får muligheten til å delta i ulike aktiviteter, kjøpe noe å bite i, og møte utøverne før showet. – «Showet passer for både liten og stor, men er først og fremst en familieopplevelse. Vi ønsker å gi noe tilbake til fans og ungdommen, samtidig som vi viser nye publikum hvor spektakulært fmx og bmx egentlig er.» Andre Villa TV2-aktuell med "Mer enn gull" Villa er for øyeblikket aktuell med TV-serien «Mer enn gull» som sendes på TV2 i påsken. I første episode, som sendes mandag 21. mars, får seerne blir bedre kjent med André Villa som person og idrettsutøver. I denne forbindelse gjester han Senkveld i dag sammen med en annen deltaker i programmet, Johann Olav Koss."

#Nyhet

Flere nettnyheter:

Annonseinnhold
120201203-mcavisa-dekksett.jpg
MC-Huset-webbanner_apr21.jpg
Team-MC---Web-banner-198x198pix-mar21.jp
NewMon_NOR_198x198 2.jpg
CBP-april-2021.jpg
198x198-Voge-web-banner-jan21.jpg
OnlineMC_NY_2021.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_Hayabusa.jp
Banner-mca-apr21.jpg
Speed-Banner-mca-feb21_724x66-pix.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg
NewMon_NOR_198x198 2.jpg
Team-MC---Web-banner-198x198pix-mar21.jp
CBP-april-2021.jpg
120201203-mcavisa-dekksett.jpg
OnlineMC_NY_2021.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
198x198-Voge-web-banner-jan21.jpg
MC-Huset-webbanner_apr21.jpg

© MC-avisa – E-post: post@mc-avisa.no

Adresse: MC-avisa, Box 3009, 4392 Sandnes

www.123mc.no: Kjøp og salg av motorsykkel.