André Villa FMX Show på turne til fire norske sommerbyer i juli

21.03.2016

 

Pressemelding:

"TV2-aktuelle André Villa har samlet et FMX-team med representanter fra fire verdensdeler. 16.-22. juli kommer noen av verdens beste utøvere innen FMX og BMX til fire norske sommerbyer for å lage forrykende show.

Besøker Kristiansand, Fredrikstad, Tønsberg og Lillehammer
Første show går av stabelen i Kristiansand 16. juli, deretter drar arrangementet videre til Fredrikstad 18. juli, Tønsberg 20. juli, og avslutter på Lillehammer 22. juli. Villa sitt FMX-team består av den amerikanske X-Games vinneren Bryce Hudson, australske Ryan Brown, japanske Genki Watanabe og Norges nye FMX-yndling Oliver Lie. Norgesmester i bmx, Didrik Dege Dimmen, stiller med sitt bmx-team – også det stappfullt av talent i verdensklasse.

Villa har lenge drømt om å gjennomføre en showturné som dette, og med hovedsponsoren Monster Energy i ryggen skal drømmen nå endelig bli virkelighet.

– «I femten år var mine ambisjoner gullmedaljer og titler. Nå handler det om å underholde, glede og imponere det norske folk med det beste vi kan. Gode venner i verdenstoppen skal være med å fylle en omfattende koreografi, og vi skal besøke fire av Norges beste sommerbyer. Det vil være actionfylt fra start til slutt!» - Andre Villa

Det hele handler om å dele sporten med det norske publikum. Showet er familievennlig, og skal være et morsomt aktivitetstilbud for lokalbefolkningen og sommerturister som befinner seg i de ulike byene. Utøverne skal underholde, glede og imponere med utrolige triks, og publikum får muligheten til å delta i ulike aktiviteter, kjøpe noe å bite i, og møte utøverne før showet.

– «Showet passer for både liten og stor, men er først og fremst en familieopplevelse. Vi ønsker å gi noe tilbake til fans og ungdommen, samtidig som vi viser nye publikum hvor spektakulært fmx og bmx egentlig er.» Andre Villa

TV2-aktuell med "Mer enn gull"
Villa er for øyeblikket aktuell med TV-serien «Mer enn gull» som sendes på TV2 i påsken. I første episode, som sendes mandag 21. mars, får seerne blir bedre kjent med André Villa som person og idrettsutøver. I denne forbindelse gjester han Senkveld i dag sammen med en annen deltaker i programmet, Johann Olav Koss."

Please reload

Flere nettnyheter:

Please reload

Nyhetsarkiv:

Please reload

Annonseinnhold
120190723---mettzeler_MC Oslo.jpg
MC-Huset_200x200_aug20.gif
Web-banner-MC-Marine-apr20.gif
OnlineMC1_NY.gif
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_DL1050XT ok
AMD-banner-mca-mar20.gif
Speed_Banner-mca-mar20_okt.gif
120190723---mettzeler_MC Oslo.jpg
OnlineMC jan19 2.gif
MC-Huset_200x200_aug20.gif
Web-banner-MC-Marine-apr20.gif

© MC-avisa – E-post: post@mc-avisa.no

Adresse: MC-avisa, Box 3009, 4392 Sandnes

www.123mc.no: Kjøp og salg av motorsykkel.