Rossi forlenger kontrakten med Yamaha


For alle Rossifans og, ikke minst, for alle som liker Moto GP vil dette være gode nyheter: Rossi og Yamaha har inngått en toårs kontraktforlengelse som medfører at evigunge og temperamentsfulle Rossi blir en del av Yamahas Moto GP team helt frem til og med 2018. Det bekrefter antagelsen om at Rossi har tenkt å avslutte sin karriere med det, merket han kaller sitt ”hjem”.

Rossis bonding med Yamaha begynte med den ikoniske seieren i Welkom, Sør Afrika i 2004 da han vant sin første seier med Yamaha og med det innledet en årrekke med fremgang for merket med de tre stemmegaflene på tanken. Totalt har kombinasjonen Rossi/Yamaha sikret seg hele 53 GP seire siden den gang – imponerende uansett hvordan man betrakter det.

Rossi har sin tøffeste jobb noensinne foran seg hvis han har tenkt å sikre seg sitt 10. mesterskap men ingen bør være i tvil om at den etter hvert aldrende herren har nettopp det som målsetting. Det har også vist seg at det er en mann man aldri skal avskrive: Valentino Rossi. Dersom han hadde klart å holde sitt temperament i sjakk i fjor hadde han etter all sannsynlighet sikret seg den etterlengtede tiende tittel. Det hadde vært å håpe at årets sesong byr på litt mindre lidenskap og heller rette oppmerksomheten mot det som betyr noe: Å være først over streken.

Uansett: Denne skribenten har vært Rossifan siden han gjorde sin inntreden i 125 cc Grand Prix, og vi ønsker ham alt mulig hell i jakten. Moto GP blir kjedeligere den dagen den fargerike italieneren legger opp.

#Nyhet

Flere nettnyheter:

Annonseinnhold
120201203-mcavisa-dekksett.jpg
MC-Huset-webbanner_apr21.jpg
Team-MC---Web-banner-198x198pix-mar21.jp
NewMon_NOR_198x198 2.jpg
CBP-april-2021.jpg
198x198-Voge-web-banner-jan21.jpg
OnlineMC_NY_2021.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_Hayabusa.jp
Banner-mca-apr21.jpg
Speed-Banner-mca-feb21_724x66-pix.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg