Tilting Motor Works – hørt om dem?


Ikke vet vi om det blir godkjent, men for dem som sliter med balansen eller redsel for å slippe sine meget kostbare og meget tunge motorsykkel i bakken må da dette være noe å undersøke nærmere:

Tilting Motor Works i USA tilbyr løsninger med doble framhjul a là MP3 til alle Harleys Touring modeller og nå også til 1800 Gold Wing.

I følge produsenten er det samme registreringsregler som for sidevogn (men det er over there) hvilket vil si at du ikke kan skjære eller bore i rammen. Alle forstillingene som leveres fra Tilting Motor Works er bare å skru på plass – uten modifikasjoner. Styring og kontrastyring fungerer akkurat som for en tohjuling og kvaliteten ser ut til å være utmerket.

For de fleste er nettopp det å legge seg over i sving en viktig del av MC-kjøring, men gleden blir av og til ødelagt av frykten for at sykkelen skal legge seg nedpå. Med dette opplegget bør den frykten forsvinne. I tillegg kan noe som kalles TiltLock installeres – det er et system som er innrettet slik at dersom hastigheten er under 5 km/t trer en selvopprettingsfunksjon i kraft og hindrer velt. Kanskje noe å se nærmere på for dem som føler at sykkelen er i tyngste laget??

#Nyhet

Flere nettnyheter:

Annonseinnhold
120201203-mcavisa-dekksett.jpg
MC-Huset-webbanner_apr21.jpg
Team-MC---Web-banner-198x198pix-mar21.jp
NewMon_NOR_198x198 2.jpg
CBP-april-2021.jpg
198x198-Voge-web-banner-jan21.jpg
OnlineMC_NY_2021.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_Hayabusa.jp
Banner-mca-apr21.jpg
Speed-Banner-mca-feb21_724x66-pix.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg