Lasareth LM847


Føler du at testosteronproduksjonen trenger et puff?

Er det ingen som snur seg og ser etter deg når du kjører forbi?

Blir du ydmyket i trafikklys Grand Prix hver morgen på vei jobb?

Forvil ikke, det finnes botemiddel – og det har ingenting med kapsler med tvilsomt innhold og brautende reklame å gjøre.

Det vi snakker om her er et illsint, bråkende, ekstrovert, intimerende monster som kan få den mest introverte nerd til å fremstå som Conan the Barbarian.

Ludovic Lasareth har skapt seg et renommé ved å bygge noe av det villeste som noen gang har gått på hjul – uansett antall. LM847 er den siste kreasjonen fra hans kreative og lett forskrudde hjerne: En firehjuling som krenger i sving og er utstyrt med en 470 hesters Maserati V8 og bakparten fra en Ducati Panigale. Den er etterfølgeren til Dodge Tomahawk, en 2003 konseptmodell med en 8 liters V10 fra Dodge.

470 hester er vel og bra, men de ankommer ikke før ved 7000 omdreininger. Mer interessant er at motoren angriper asfalt og omgivelser med et dreiemoment på 646 Nm ved 4750.

Selv med 400 kilo å dra på ligger alt til rette for en akselerasjonsopplevelse av de sjeldne. Der er faktisk så mye dreiemoment av vår venn Ludovic har valgt å droppe hele girkassen. En hydraulisk kopling forbinder motoren direkte med bakhjulene og de to 200 dekkene der.

Bremseskivene foran er på 420mm og er felgmontert. Kaliperne er 8-stemplede fra Nissin. For å overføre bremsekraften sitter det to stk 180 dekk foran.

Hvorvidt dette er en engangsforeteelse eller ei avhenger av lommeboken til eventuelle kjøpere. Ettersom sykkelen skal vises på den hyperfasjonable Genève-messen er det grunn til å regne med at det vil være en del pengesterkt klientell til stede og nordmenn er jo – i hvert fall i følge andre europeerne – født med GullVisa.

Vi som ikke har oppdaget eksistensen av et slikt kort kan bare lene oss tilbake og nyte galskapen til en kreativ sjel. Det skal litt til for å skape oppmerksomhet i Genève, men jamen tror vi at den godeste Ludovic har klart det...

#Nyhet

Flere nettnyheter:

Annonseinnhold
120201203-mcavisa-dekksett.jpg
MC-Huset-webbanner_apr21.jpg
Team-MC---Web-banner-198x198pix-mar21.jp
CBP-april-2021.jpg
198x198-Voge-web-banner-jan21.jpg
OnlineMC_NY_2021.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_Hayabusa.jp
Banner-mca-apr21.jpg
Speed-Banner-mca-feb21_724x66-pix.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg