KTM 390 Adventure?


Noe av det artigste med å lage stoff til denne siden er å registrere alle ryktene som sirkulerer. Noen av den er rene fantasifostre, noen kan ha et korn av logikk i seg og noen er regelrett sannsynlige. Dette ryktet hører til i siste kategorien:

Det har lenge vært snakk om at KTM arbeider med en 390 versjon av sin Adventure – selvfølgelig med den anerkjente motoren fra 390 Duke. Det har ennå ikke dukket opp spionfotos av en slik maskin, men det er rimelig å gå ut fra at den vil ha langslag fjæring og en moderat form for kåpe, akkurat som sin større slektning.

Det er naturlig å regne med at en 390 Adventure vil bli utstyrt med ABS ettersom det nylig er utviklet rimelige varianter av denne teknologien – nettopp med tanke på sykler som dette. Aktiv fjæring vil derimot være for kostbart til at det kan inkluderes i spesifikasjonene.

Sykkelen vil, nær sagt selvfølgelig, bli bygget i India i samarbeid med Bajaj. Dette for å dra fordel av lave produksjonskostnader og adgang til markeder hvor en slik sykkel må være i lavprissegmentet for å ha appell. En 390 Duke vil være en megasterk konkurrent til Royal Enfields nye Himalaya med 411 cc motor. Når det gjelder Bajas hjemmemarked India er det også snakk om en 200 cc versjon av Adventure for å utnytte den globalt populære 125/200/390 plattformen maksimalt.

#Nyhet

Annonseinnhold
MC-OSLO-webbanner-198x198-jan22.jpg
Desmodromene-nettbanner-apr22_2.jpg
Team Bergen feb22.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonse web 198x300 Quad lock.png
Halvarssons_Mcavis_198x198px.jpg
OnlineMC_NY_2021.png
Annonseinnhold
724x66-Suzuki_GSX-S1000R-feb22.jpg
AMD Banner-mca-mar22.jpg
Banner-mca-sep21.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg
Banner-mca-mai22_724x66-pix.jpg