Indian Springfield


Indian har sluppet sin siste "nyhet", en modell de kaller Springfield – oppkalt etter byen i Massachusetts hvor Indian hadde sin opprinnelse.

Sykkelen er helt klart myntet på å ta opp konkurransen med Harleys Road King og kan minne om Indians egen Chief Vintage modell – men heldigvis med mer anvendelige sidevesker og, takk og lov, uten frynser.

Springfield er imidlertid mer enn bare en utstyrsvariant av Chief Vintage: Fabrikken markedsfører den som en ekte touringmodell og den har derfor samme chassis som Chieftain og Roadmaster. Det er ikke ofte ordet "lettkjørt" brukes om en sykkel som veier nærmere 400 kilo, men Springfield har 25 graders gaffelvinkel, 4 grader mindre enn de 29 på Chief Classic. De 4 gradene har mye å si, spesielt med tanke på at Springfield ikke har Chieftains digre styrekåpe. I stedet har den fått en vindskjerm som Indian påstår kan fjernes i løpet av minutter – uten bruk av verktøy. Passasjersetet og de låsbare sideveskene kan også tas av, noe som gjør at sykkelen blir en mer lettstyrt versjon av Chief Classic.

Springfield er det Indian kaller en moderne maskin: ABS, cruise control og dekktrykkmonitor er standard. I instrumentpanelet på tanken finner du turteller, elektronisk speedometer, tankmåler, klokke, to tripptellere osv. Passasjerens fotbrett kan justeres og den nøkkelløse dongelen åpner og låser sideveskene i tillegg.

Motoren er den samme som sitter alle Indians tungvektere og gir anslagsvis 80 hester og rundt 140 Nm. Oljeskift gjøres hver 8000 kilometer.

#Nyhet

Flere nettnyheter:

Annonseinnhold
120201203-mcavisa-dekksett.jpg
MC-Huset-webbanner_apr21.jpg
Team-MC---Web-banner-198x198pix-mar21.jp
NewMon_NOR_198x198 2.jpg
CBP-april-2021.jpg
198x198-Voge-web-banner-jan21.jpg
OnlineMC_NY_2021.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_Hayabusa.jp
Banner-mca-apr21.jpg
Speed-Banner-mca-feb21_724x66-pix.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg