Alf Graarud Motor AS ny norsk importør for SW-Motech


Det norske tilbehørsmarkedet er nå blitt utvidet. I følge en pressemelding fra Alf Graarud Motor AS er de nå importør for tyske SW-Motech.

Vi gjengir pressemeldingen under:

"SW-Motech hos Alf Graarud Motor AS Vi er nå norsk importør av SW-Motech sine kvalitetsvarer

Den tyske dele- og utstyrsleverandøren SW-Motech har i mange år satt standarden for ettermarkedsvarer når det gjelder både passform, funksjonalitet og utseende. Som leverandør av blant annet veskesett, motorbøyler, speilforhøyere og toppboksløsninger har de en imponerende katalog av leveringsklare artikler til en enorm mengde motorsykler.

I tillegg til å fronte sitt helt egne og unike tankveskesystem med integrert strømforsyning, har de i år også kommet sin helt nye Legend Gear serie, med premiumsartikler designet spesielt for Café Racer- og Scramblermarkedet.

Etter flere henvendelser og økt interesse har vi landet en importavtale med SW-Motech som gjør at vi kan levere fantastiske varer, til gode priser med rask levering, uten mellomledd. Vi kommer til å satse på lagerbeholdning, men bestilling av andre deler er heller ikke noe problem ettersom vi vil kjøre bestillinger ca. hver 7. – 14. dag!"

#Nyhet

Flere nettnyheter:

Nyhetsarkiv:

Annonseinnhold
120190723---mettzeler_MC Oslo.jpg
MC-Huset_200x200_aug20.gif
Web-banner-MC-Marine-apr20.gif
OnlineMC1_NY.gif
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_DL1050XT ok
AMD-banner-mca-mar20.gif
Speed_Banner-mca-mar20_okt.gif
120190723---mettzeler_MC Oslo.jpg
OnlineMC jan19 2.gif
MC-Huset_200x200_aug20.gif
Web-banner-MC-Marine-apr20.gif

© MC-avisa – E-post: post@mc-avisa.no

Adresse: MC-avisa, Box 3009, 4392 Sandnes

www.123mc.no: Kjøp og salg av motorsykkel.