A2 Triumph Street Twin?!


Triumphs nykonstruerte retroserie har vekket stor interesse verden over, og det rapporteres at modellene selger som varmt hvetebrød. I følge rykter er etterspørselen så stor at fabrikken har måttet legge om sitt produksjonsprogram for å forsyne markedet med det som sannsynligvis er de mest attraktive retrosyklene på markedet.

Men det stopper ikke der. I følge våre internasjonale kilder arbeides det nå for fullt med å ta frem en A2-godkjent versjon av 900 Street Twin, dvs. med en effekt på 48 hester. Dette kan ikke bare gjøres med et strupekit – reglene forlanger at sykkelen skal forlate fabrikken med riktig effekt – og derfor jobbes det intenst hos Triumph for å ta frem en Street Twin som er godkjent for nybegynnere.

Med dagens hastighetsbegrensinger og våre svingete veier, kan en slik sykkel bli skikkelig artig: Den har dreiemoment i bøtter og spann, topp moderne teknologi, lekne kjøreegenskaper, gode bremser og i tillegg et utseende som tiltaler de aller fleste.

Vi gleder oss over at Triumph har tatt signalene fra det europeiske markedet på alvor og kan meddele alle nybegynnere: Dere har noe å se frem til!!

#Nyhet

Annonseinnhold
MC-OSLO-webbanner-198x198-jan22.jpg
Desmodromene-nettbanner-apr22_2.jpg
Team Bergen feb22.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonse web 198x300 Quad lock.png
Halvarssons_Mcavis_198x198px.jpg
OnlineMC_NY_2021.png
Annonseinnhold
724x66-Suzuki_GSX-S1000R-feb22.jpg
AMD Banner-mca-mar22.jpg
Banner-mca-sep21.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg
Banner-mca-mai22_724x66-pix.jpg