A2 Triumph Street Twin?!


Triumphs nykonstruerte retroserie har vekket stor interesse verden over, og det rapporteres at modellene selger som varmt hvetebrød. I følge rykter er etterspørselen så stor at fabrikken har måttet legge om sitt produksjonsprogram for å forsyne markedet med det som sannsynligvis er de mest attraktive retrosyklene på markedet.

Men det stopper ikke der. I følge våre internasjonale kilder arbeides det nå for fullt med å ta frem en A2-godkjent versjon av 900 Street Twin, dvs. med en effekt på 48 hester. Dette kan ikke bare gjøres med et strupekit – reglene forlanger at sykkelen skal forlate fabrikken med riktig effekt – og derfor jobbes det intenst hos Triumph for å ta frem en Street Twin som er godkjent for nybegynnere.

Med dagens hastighetsbegrensinger og våre svingete veier, kan en slik sykkel bli skikkelig artig: Den har dreiemoment i bøtter og spann, topp moderne teknologi, lekne kjøreegenskaper, gode bremser og i tillegg et utseende som tiltaler de aller fleste.

Vi gleder oss over at Triumph har tatt signalene fra det europeiske markedet på alvor og kan meddele alle nybegynnere: Dere har noe å se frem til!!

#Nyhet

Flere nettnyheter:

Nyhetsarkiv:

Annonseinnhold
120190723---mettzeler_MC Oslo.jpg
MC-Huset_200x200_aug20.gif
Web-banner-MC-Marine-apr20.gif
OnlineMC1_NY.gif
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_DL1050XT ok
AMD-banner-mca-mar20.gif
Speed_Banner-mca-mar20_okt.gif
120190723---mettzeler_MC Oslo.jpg
OnlineMC jan19 2.gif
MC-Huset_200x200_aug20.gif
Web-banner-MC-Marine-apr20.gif

© MC-avisa – E-post: post@mc-avisa.no

Adresse: MC-avisa, Box 3009, 4392 Sandnes

www.123mc.no: Kjøp og salg av motorsykkel.