VM åpning i Qatar med skade, men også store positive bekreftelser!

29.02.2016

 

Pressemelding:

"Team Genette811 var selvsagt spente på hva den første VM runden 2016 ville vise av utvikling. Vi har tidligere gått ut med at målsetting i år er å øke speed og dermed kutte ned på avstanden når det gjelder rundetid til toppen. For å kunne greie dette må Genette kjøre litt på limit og dermed kanskje se for seg et par uønskede hendelser.

Vi fikk tidlig bekreftelse på at Genette har lykkes med sin strategi i forberedelsene til 2016 sesongen. Hun har kuttet avstanden betraktelig til toppen. Mer enn det hun nå har nærmet seg toppen i forhold til sist sesong, kan vi ikke forvente i løpet av en forberedelses periode.

Genette "fløy høyt" på den første treningen og tidskvalifiseringen. Her kjørte hun inn til en sjette og syvende plass, med knappere tidsdifferanse til toppen. Team Genette811 hadde nå fått det første svaret på hennes 2016 nivå.

Starten i første heat var derimot ikke av det beste slaget. Hun kom dårlig ut, men tok seg forholdsvis bra inn i løpet av heatet og arbeidet seg opp til en syvende plass. Vi håpet lenge på passering av nummer seks Natalie Kane, men det holdt akkurat ikke. Igjen ser vi gjevne og gode rundetider med avkortet avstand til teten.

Genette følte nå at grunnlaget var lagt og var innstilt på kjøre etter planen med øket speed.

Andre heat fikk en mye bedre start og hun kommer ut som nummer seks, og det går forholdsvis fort!
I andre runde er hun i ferd med å passere femteplassen og får et kraftig slag på bakhjulet i oppgangen på et hopp. Dette resulterer i en stor velt, som igjen dessverre førte til en brukket arm.

Genette er nå på vei hjem fra Qatar. Bruddet ble dratt på plass i narkose og ser nå ut til å være i orden. Det skal allikevel tas nye røngten bilder mandag morgen i Norge, for å vurdere en operasjon med tanke på en raskere tilheling.

Målsetting nå, er å kun å miste en VM runde som skulle gått om en måned i Nederland. Det ser også ut til at vi kan få med oss sesong åpningen på det Svenske mesterskapet som begynner om 10 uker.

Det er racing Genette driver med, og dette er nok en del av gamet når en er i en lærekurve hvor strikken må tøyes. Hun er ved godt mot og er fokusert på de neste ukene med opptrening."

 

 

 

Please reload

Banner-123mc-på-mca-nettside-2.jpg

Nyhetsarkiv:

Please reload

Flere nettnyheter:

Please reload

Annonseinnhold
120190723---mettzeler_MC Oslo.jpg
HQV_campaign_dec_19_offroad_198x200_NO_v
MC-Huset_aug19.gif

Bunn

OnlineMC jan19 2.gif
Annonseinnhold
MC-avisa_ES_Zero_april-19_724x66.gif
AMD banner april 2019.gif
Banner-mca-mai19.gif
120190723---mettzeler_MC Oslo.jpg
OnlineMC jan19 2.gif
MC-Huset_aug19.gif
HQV_campaign_dec_19_offroad_198x200_NO_v

© MC-avisa – E-post: post@mc-avisa.no

Adresse: MC-avisa, Box 3009, 4392 Sandnes

www.123mc.no: Kjøp og salg av motorsykkel.