Gaterace i Malaysias hovedstad


Myndighetene i Malaysia har bestemt seg for at de skal sørge for at det kan holdes lovlige gaterace i hovedstaden for å motvirke den økende trenden med ulovlige race som brer om seg. Dette i følge en kunngjøring fra innenriksminister Datuk Seri Tengku Adnan Tengku Mansor. Han sier at et stort antall malaysiske motorsyklister og scooterførere tyr til de ulovlige gateracene fordi det er en billig form for underholdning. Ettersom så mange skader seg i racene har myndighetene bestemt seg for å gripe inn på en positiv måte.

"Vi ønsker å få kontroll på situasjonen, men vi er klar over at det dreier seg om underholdning for dem som deltar. Grunnet de høye prisene på annen form for underholdning er dette eneste muligheten de har" sier innenriksministeren. Han kunne også fortelle at regjeringen har planer om å stenge gate i indre bykjerne i hovedstaden for alle biler og annen trafikk en kveld i uken slik at det kan kjøres motorsykkelrace. Han utdyper dette: "Det vil i aller nærmeste fremtid bli en til to bilfrie kvelder i uken, slik at det kan kjøres løp. Vi ønsker ikke de tilfeldige, ulovlige løpene – vi vil heller at de holder seg på et bestemt område. Det er helt ok at de ønsker å kjøre race og vi kan gi dem et sted hvor de kan gjøre det trygt – med sikkerhetsgjerder og det hele.!"

Det er så en kan spørre seg om dette faktisk er tilfelle – en politiker som ikke tenker i forbudsbaner burde jo være verneverdig!

#Nyhet

Flere nettnyheter:

Annonseinnhold
120201203-mcavisa-dekksett.jpg
MC-Huset-webbanner_apr21.jpg
Team-MC---Web-banner-198x198pix-mar21.jp
NewMon_NOR_198x198 2.jpg
CBP-april-2021.jpg
198x198-Voge-web-banner-jan21.jpg
OnlineMC_NY_2021.png
Rovik-web-banner-apr21-lo.jpg
Annonseinnhold
724x66_MC-avisa-no_ES_Suzuki_Hayabusa.jp
Banner-mca-apr21.jpg
Speed-Banner-mca-feb21_724x66-pix.jpg
Dainese Banner-mca-feb21.jpg